Komplett städfirma i Järfälla

Ork som tryter och tid som aldrig riktigt räcker till? Som städfirma kanske vi inte kan göra allt, men med våra städtjänster tar ni er åtminstone en bra bit närmre lösningen av ert vardagspussel. Både privatpersoner och företag inom samtliga branscher använder sig idag utav våra breda städtjänster och vi är oerhört stolta över det goda rykte vi har fått kring oss liksom kundnöjdhet.

Vad kommer ni att lägga er nyvunna tid på? Hör av er till oss på CaMa Service och låt oss få ta del av era drömmar. Med rätt insatser och flexibla lösningar kan vi i vår tur göra det som tar er dit. Säkert, prisvärt och professionellt. Alltid utfört precis så som vi själva skulle velat haft det.

Ring oss redan idag!

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Med hjälp ifrån en erfaren städfirma

  När ni anlitar en städfirma för att få ordning på röran i er vardag så kan ni alltid vara säkra på ett bättre slutresultat än då ni hade utfört städningen själva. Dels på grund utav att de har rutin och känner till de absolut bästa städteknikerna, men också för att de har tillgång till de senaste redskapen. De vet helt enkelt vad som ska göras och hur det ska bli gjort för absolut bästa möjliga hållbara resultat.

  Till skillnad från vad många felaktigt tycks tro så är det faktiskt inte alls så dyrt att anlita en städfirma. Dessutom så kan man dra av 50% av arbetskostnaden tack vare RUT-avdraget. Här på CaMa Service kan vi dessutom erbjuda olika former av abonnemang som vidare också håller nere på kostnaderna.

  CaMa Service för er i Järfälla

  Flyttstädning utan anmärkningar, hemstädning som sparar tid, kontorsstädning som ökar era anställdas trivsel och produktivitet, trappstädning för en välkomnande entré och fönsterputs som förgyller.

  Vad det än är som ni i Järfälla söker efter då ni tar kontakt med oss så kommer vi med största säkerhet kunna leverera er just det. Alltid prisvärt, alltid flexibelt efter era tider och med engagemang som räcker till för att ge er det bästa. Givetvis så är samtliga utav våra städare försäkrade och ni kan alltid reklamera med hjälp utav vår kvalitetsgaranti.

  Ring, maila eller kontakta oss!

  Inga projekt är för stora och inga kunder för små. På CaMa Service brinner vi för det vi gör när vi hjälper våra kunder till en trivsammare och lugnare vardag och är därför också alltid redo för fler.

  Hur skulle vi kunna hjälpa er som privatperson eller företagare i Järfälla? Ring, maila eller fyll i vårt kontaktformulär här nedanför så ser vi till att arbeta fram en städlösning för dig så snart som möjligt.

  Vi vet vad riktigt bra städhjälp gör och hoppas nu på att få visa det för er.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär