En komplett städfirma i Huddinge

Efter att ha arbetat som städfirma under flera år så vet vi också av erfarenhet hur svårt det kan va att få veckans timmar att räcka till. Hur man än pusslar och försöker så är städningen något som allt som oftast tvingas prioriteras bort.

Vi på CaMa Service vet vad ordning och reda gör för människors liv och jobbar dagligen för att skänka ro och glädje till människor i och runt omkring Huddinge. Med mindre punktinsatser och allomfattande städlösningar hjälper vi dagligen företag och individer med tjänster av alla dess slag och är nu nyfikna på hur vi också kan hjälpa er. Ring oss redan idag och berätta om era drömmar. Vad skulle underlätta för er? Låt oss ta fram ett kostnadsförslag för er städning och en lösning som vi tror kan ta er dit ni vill. Det är tillsammans som vi kan göra Huddinge vackrare.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Flexibla tjänster för er i Huddinge

  Städning utav er butik, kontorsrengöring, hemstädning, putsning av fönster eller en rengöring av era trapphus. Vi hjälper idag redan mängder av företag, privatpersoner och föreningar som alla insett vad rena miljöer kan göra och har både erfarenhet och kunskap till att möta deras behov. Vi formar alltid samtliga utav våra tjänster så att de stämmer in på kundens krav och håller oss flexibla för extra önskemål. Vi kan exempelvis också ta hand om er tvätt, strykningen, utgången med er hund/hundar eller enklare mindre inköp.

  Det är era behov i Huddinge som styr. Oavsett vad ni ber om eller om ni söker daglig, månadsvis eller enstaka städningar så garanterar vi kvalitet och klanderfria resultat. Söker ni hjälp under mer regelbundna former så har vi abonnemangsstädning framtagen för er. När ni tecknar abonnemang hos oss så kommer hjälpen att anlända samma dag och tid utifrån överenskommet och vi försöker också till maximala möjliga mån att skicka samma medarbetare för att få arbetet gjort. Något som vi tror och hoppas på ska kunna skänka extra trygghet hos er som kund hos oss och som tillåter er att släppa städningen helt och hållet.

  Hur kan en städfirma hjälpa er?

  Hör av er till oss och låt oss få höra era unika behov. Låt oss tillsammans hitta en lösning som stämmer in och återkomma med ett anpassat prisförslag på tjänsten. Inget projekt är för litet eller komplext och inga drömmar för stora.

  Ring, maila eller kontakta oss redan idag.

  Hur kan en städfirma hjälpa er?

  Hör av er till oss och låt oss få höra era unika behov. Låt oss tillsammans hitta en lösning som stämmer in och återkomma med ett anpassat prisförslag på tjänsten. Inget projekt är för litet eller komplext och inga drömmar för stora.

  Ring, maila eller kontakta oss redan idag.

  Allmänt om flytt- & städtjänster i Huddinge

  Här har ni en rutinerad firma i Huddinge som tillhandahåller professionella tjänster inom likväl flytt som städ precis så som vi själva skulle vilja ha det. Efter över 10 års erfarenhet inom den här branschen är vi säkra på att vi har precis det som ni behöver. Oavsett om det rör er flytt eller era städuppdrag så kommer våra medarbetare att alända med 110% engagemang och ge er kvalité i samtliga lägen. Det är för att underlätta dör människor som vi en gång startade vår verksamhet och vi arbetar i nuläget dagligen för att skänka frid och ordning åt företag samt privatpersoner i och runtom Huddinge.

  Det vi kan erbjuda er i Huddinge och som får oss att sticka ut är prisvärda och flexibla helhetslösning för alla lägen. Vi finns här för att göra er flytt trygg och smidig från dag ett, men också för att ni ska få lägga städningen åt sidan en gång för alla. Vi vill ge er mer tid över till annat och låta er slippa stressen som städning och flytt kan frambringa.

  Det ska inte vara svårt att ta del av vår hjälp. Vi håller oss tillgängliga för er och erbjuder er anpassade lösningar till lönsamma priser. När vi lämnar vår kund är vi alltid stolta över det vi gjort och vi är mycket tacksamma och nöjda över ryktet och den kundkrets vi under våra år byggt upp. Vi hoppas nu att också ni i Huddinge vill bli en del av vår framgång och ta er tillsammans med oss till nästa nivå av trivsel.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!