En komplett städfirma i Hammarby Sjöstad

Med ork som inte riktigt räcker till och en dröm om att hinna med så mycket mer än man redan gör kan en professionell städfirmas hjälp vara det absolut bästa svaret. Vi blir dagligen uppringda av människor som ständigt ser hur städningen blir lidande till följd utav deras tidsbrist och oavkortat svarar vi dem med städtjänster som hjälper.

Fönsterputsning, storstädning, kontorsstäd, hemstädning, butiksstädning och tillsyn av fastigheters trapphus. Vi löser allt och givetvis alltid helt unikt format utifrån varje kund. Större firma eller privatperson med mindre bostad spelar ingen roll. Vi på CaMa Service värdsätter er alla precis lika mycket och lägger ner precis lika mycket energi och omsorg på samtliga utav våra städuppdrag.

Söker ni i Hammarby Sjöstad efter enkelhet i er vardag eller bara en tjänst som sätter lite extra guldkant på er tillvaro? Kontakta då oss på CaMa Service och beskriv er problematik så ska vi tillsammans därifrån plocka fram en lösning som passar er!

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Med hjälp från en städfirma i Hammarby Sjöstad

  Är ni en av alla dem som ännu tror att städfirmor främst besöker större firmor eller något mer förmögna familjer så är det dags att tänka om. Vår kundkrets idag är oerhört bred och varierande med allt ifrån unga personer som bor i en liten central lägenhet till större företag med mer kompletta kontorsmiljöer och städkrav. Fler och fler har helt enkelt insett fördelen med att inte låta städningen stjäla mer av dess tid och som följd till efterfrågan har också priserna pressats liksom städfirmorna blivit fler.

  – I rena lokaler och fräscha kontor kan era anställda inte bara trivas bättre utan också fokusera mer till fördel för deras produktivitet och er framtida lönsamhet.
  – Hemmet är en plats för återhämtning och med hjälp utav hemstädning kommer ni kunna uppnå just det.
  – Ett välkomnande trapphus utan smuts och dam höjer standarden på resterande fastighet och sänker riskerna för olyckor.
  – Välstädade butiker lockar in era kunder åt er och får dem att stanna för att med större chans avsluta sina köp.

  Alla kan dra nytta av hjälpen från en professionell städfirma.

  Prisvärda städtjänster hos CaMa Service

  Med tio års erfarenhet i branschen vet vi precis hur vi ska få alla eras miljöer att stråla. Tryggt, säkert och prisvärt, precis så som vi själva skulle velat haft det.

  Löpande eller akuta lösningar

  Oavsett om ni söker efter avlastning just då behovet är som störst eller hellre skulle se till något mer långsiktiga lösningar så har vi städtjänsterna för er, privatpersoner som företag. Välkomna våren med den traditionella fönsterputsningen genom oss eller låt oss hugga tag i månadens storstädning. För er som önskar löpande hjälp finns sedan abonnemangsstädning. En tjänst vi tagit fram som föder fördelar rent kostnadsmässigt men som också innebär att samma städare kommer att komma till er vid varje städtillfälle. Varje vecka, varje månad eller med någon annan tidsintervall bestämmer ni! Det viktigaste är att ni känner er nöjda och att er trygghet med oss som städfirma ökar.

  Släpp stressen kring städningen och ring oss på CaMa Service redan idag!

  Hur kan vi hjälpa er?

  Med kapacitet och kunskap är vi alltid redo för mer och väntar nu på höra mer om hur vi kan hjälpa just er! Ring och beskriv för oss hur er situation ser ut så kan vi i vår tur svara med en lösning som matchar. Vi vet vad riktigt bra städning gör och vi vill mer än gärna få chans till att visa det!

  Välkomna!

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär