En komplett städfirma i Hägersten

Känns det som att era timmar inte räcker till? Då kan vi garantera att ni inte är ensamma. Vi möter dagligen kunder som känner precis just så och som hur mycket de än pular och pysslar med sitt schemaläggande inte lyckas få rum för den konstant lidande städningen.

Som erfaren städfirma så är vi väl införstådda i hur tidskrävande städningen faktiskt är, men vi vet också hur bra vi alla mår av att vistas i rena och fräscha miljöer. Därför vill vi gärna finnas här för er i Hägersten erbjudandes städtjänster som både effektivt kommer att öka ert välbefinnande samtidigt som de också ger er tid över till annat. Känns det lockande? Hör då av er till oss så ska vi se till att plocka fram en lämplig lösning för ert behov.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Professionell städhjälp för alla

  Det var en gång en tid då man såg all professionell städhjälp utifrån som onödig lyx skapt för de med mer pengar i samhället eller större företag. Trenden tycks dock ha valt en annan väg för idag är städfirmornas hjälp mer efterfrågad än någonsin. Fler och fler har helt enkelt förstått och upplevt de fördelar som hjälpen medför och vi är oerhört glada för varje tillfälle där vi får möjlighet till att hjälpa till.

  Mindre stress
  Mer tid över till annat
  Fräscha och rena miljöer som väcker välbefinnande och främjar produktivitet

  Vad det än är man söker efter så kan en städfirma leverera en det effektivt, professionellt och hållbart.

  Breda städtjänster för hem och företag

  Det vi kan erbjuda er i Hägersten, privatpersoner som företag, är allt ifrån mindre punktinsatser till större allomfattande helhetskoncept. Vi vet vad som behövs för att miljön på ert företags kontor och era samlingslokaler ska vara optimal och hur man skapar hem som tillåter en att slappna av och får en att känna sig som hemma. Fönsterputsning, kontorsstäd, trapprengöring, butiksstädning eller kontinuerlig städning av ert hem. Oavsett vad ni ber oss om så kan vi med våra anpassade lösningar få fram hjälpen ni söker. Tryggt, enkelt och givetvis också alltid prisvärt.

  Hur kan CaMa Service hjälpa er i Hägersten?

  Oavsett om ni söker långsiktiga lösningar eller bara skulle behöva professionell hjälp för stunden så kan våra medarbetare ge er det bäst av det bästa. Vi har erfarenheten, vi besitter alla de rätta kunskaperna och framförallt så har vi den rätta viljan och drivet som gett oss vårt goda rykte och vår kundnöjdhet.

  Nu vill vi veta mer om hur vi kan hjälpa er i Hägersten så ring oss. Tillsammans gör vi vardagen lite vackrare och veckorna något enklare.

  Allmänt om flytt- & städtjänster i Hägersten

  Idag är ett stressfyllt och ansträngande liv mer regel än undantag och för många så innebär det också att fritiden får lida. Drömmar, vänner och intressen får helt enkelt stå tillbaka till fördel för att måsten som ska göras, något som vi på CaMa Service både vill och kan ändra på. Vi tycker inte att någon ska tvingas avstå från att ta del av de upplevelser och aktiviteter som Hägersten har att erbjuda och har därför omsorgsfullt format städ- och flyttjänster som kan hjälpa.

  Gör ni er redo inför en flytt eller skulle ni vilja hitta en lösning som lät er slippa er städning och gav er mer tid över till annat? Låt då oss på CaMa Service få hjälpa. Med erfarenhet, kunskap och kapacitet kan vi finnas med er från er flytts första dag och se till så att ni och ert företag eller bohag anländer till er nya adress både snabbt, smidigt och tryggt. Som städfirma har vi sedan tjänster för er både i form av privatpersoner och företag som underlättar, förgyller dagen och snyggar upp. Alltid anpassningsbart, lyhört, professionellt och prisvärt för er alla.

  Fördelarna som kommer genom vår professionella hjälp är många och vi har både rutinen och kunnigheten vi behöver för att leverera dem alla åt er i Hägersten. Vi vet vad en ren arbetsplats gör för en verksamhets produktivitet och lönsamhet, vad hemstädning kan betyda för en hel familj och hur man ser till att göra en flytt till ett enbart positivt minnesvärt minne. Vår hjälp är för många oumbärlig och för andra vardagslyx. Oavsett vad våra tjänster betyder för er så är vi säkra på att kunna ge er exakt det ni söker. Ring oss så berättar vi mer om hur vi skapar guldkant i vardagen.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär