En fullfjädrad städfirma i Gustavsberg

Är ett städat och rent hem viktigt för dig? Men du känner att dygnets alla timmar inte räcker till? Då finns vi på CaMa Service här för er i Gustavsberg. Genom att anlita oss så får du mer tid till familj, vänner och fritid. Vi vet hur städning tryter på energin och det vi vill med vår verksamhet är att ge er ett värde. Det spelar ingen roll om det är du som privatperson eller företag, stora som små uppgifter så kan man alltid anlita oss. Dammtussar i vrårna, smutsiga fönster eller städ av porslin. Vi kan allt och ser till att uppgiften görs på bästa möjliga tänkbara sätt och ger er chansen att fokusera på det som verkligen betyder mer för er.

Med våra städtjänster är ni alltid i trygga händer. Vi garanterar alltid våra kunder fulländade och professionella resultat som överensstämmer med era förväntningar och önskemål. Vi skräddarsyr alltid våra städuppdrag utefter kunden och värnar alltid om det goda rykte och stora kundkrets vi har byggt upp.

Finns det någonting vi kan göra för att underlätta i er vardag, så tveka inte på att kontakta oss. Låt oss höra vad just era specifika önskemål och behov är, så tar vi fram en prisvärd lösning som matchar era förväntningar.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  En städfirma som levererar kvalité

  Vi vet att rena och städade miljöer är positivt och gör stor inverkan på personers mående samt påverkar företagets personal på ett sätt som ger de en större chans att arbeta mer produktivt. Därför vill vi kunna ge ett rogivande hem, trivsamma arbetsplatser, inbjudande trappuppgångar, säljande butiksytor och fönster som blänker. Vi på CaMa Service har över 10 års erfarenhet i branschen och väldigt kunnig personal som alltid lämnar bra resultat bakom sig. Om det finns önskemål kan vi även bistå med ytterligare hjälp för att ge en extra guldkant i vardagen så som utgång med hunden, strykning, tvätt eller enklare inköp. Vi hjälper även till vid flyttstäd eller andra engångstillfällen såklart.

  En billig städfirma nära dig

  Om ni är intresserade utav en mer kontinuerlig hjälp som tillåter er att lägga all eller delar utav er städning på hyllan, så är vårt städabonnemang rätt lösning för er. Vi kommer överens om vad som ska ingå i er städhjälp och om vilken dag och tidpunkt som passar er bäst framöver. Vi ser alltid till att samma person/personer som kommer till er för att ni på det sättet ska känna en trygghet i att resultatet alltid blir desamma när ni anlitar oss på CaMa Service i Gustavsberg.

  Allmänt om Flytt- och städtjänster i Gustavsberg

  De historiska porslinskvarteren, den mysiga hamnen eller den fina allén som finns i Gustavsberg är något för sig själv. Fantastiskt mysig ort som man kan njuta i på flera olika vis. Vi förstår att man vill få tid över till mer värdefulla stunder.
  Vi på CaMa Service finns just för att underlätta och tidsbespara er mer tid och energi åt just det ni värdesätter. Låt oss ta hand om era trista och krävande städuppdrag eller överlåt det tyngsta lasset av er flytt åt oss. Vi vill låta er slippa stressen och bara kunna fokusera på familj och vänner.

  Alla behöver ibland avlastning i livet och hjälp på traven för att få vardagspusslet att gå ihop. Det är därför vi har valt att finnas här i Gustavsberg. Vi har kapaciteten och kunskap samt lång erfarenhet inom flytt- och städtjänster och jobbar alltid så effektivt och smidigt som möjligt. Vi förstår också att era saker kan ha ett större affektionsvärde än det faktiska värdet och har försäkringar hos Trygg-Hansa och de yrkestransport försäkringar som krävs för att ni ska känna er än mer trygga och få en vetskap om att vi är professionella i alla tjänster vi erbjuder. Våra lösningar ska kännas optimala för dig som privatperson såväl som er som företag.

  Vill ni ta av er den tunga ryggsäcken du bär på dina axlar och få mer tid till annat? Då ska du kontakta oss på CaMa Service redan idag och berätta om just dina förväntningar, så vi kan ta fram en skräddarsydd och prisvärd lösning som känns perfekt för dig. Det finns ingenting vi inte kan erbjuda och vi ser alltid till att leverera det allra bästa resultatet. Vi är inte klara med vårt jobb förrän du som kund är 100% nöjd.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär