Er kompletta städfirma i Gnesta

Fler och fler upptäcker fördelarna som bara en professionell städfirmas städtjänster kan medföra. Har du ännu inte bokat tid för en städning så är det hög tid nu! Alla har vi behov av lite mer guldkant på vår vardag och finns det någon där ute som tackar nej till lite mer tid och ork till övers?

Vi på CaMa Service har över 10 års erfarenhet i branschen och vet därför precis hur storskillnad vi kan göra. Vi städar dagligen åt både privatpersoner och företag med otroligt skilda behov vilka vi alla lyckas tillfredsställa. Fönsterputsning, kontorsstädning, hemstädning, kontorsstäd, butiksstäd eller trapphusrengöring. Vi har lösningar och kapacitet för alla.

Börjar ni tröttna på att städa eller är behovet just nu mer eller mindre akut? Ring då oss på CaMa Service och låt oss axla ansvaret. Tillsammans gör vi Gnesta vackrare.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Fördelar levererade från en professionell städfirma

  Ett samhällsproblem idag är att vi generellt blir mer och mer stressade. Även om en städfirma kanske inte kan göra allt så kan de åtminstone se till så att man får lite mer tid över till annat. Tid till att umgås med familj och vänner, till att göra karriär eller samla kraft istället för att dammsuga upp brödsmulor i köket eller skura toalettens golv. Företag i sin tur ger sina anställda optimala förutsättningar för sina arbeten genom härliga lokaler och trivsamma kontorsmiljöer.

  – Mer tid och ork kvar över till annat.
  – Hem som bidrar till en bättre återhämtning, lugn och ro.
  – Butiksmiljöer som lockar och får personalen att trivas.
  – Kontor vart era anställda får förutsättningarna de kräver för ett effektivare arbete.
  – Trappuppgångar med färre olyckor och som välkomnar.

  Det finns mängder av fördelar och en riktigt bra städfirma kan ge dem till er alla boende i Gnesta.

  CaMa Service för er i Gnesta

  När vi möter våra kunder så är vårt första mål att höra just vad de förväntar sig. Det är bara då som vi i vår tur kan göra ett absolut klanderfritt jobb. Vi anpassar alltid våra städtjänster utifrån var och en oavsett om det gäller punktinsatser eller långsiktiga lösningar åt privatpersoner eller företag.

  För er i Gnesta som skulle önska hjälp kontinuerligt från oss så har vi arbetat fram en abonnemangslösning. Genom att teckna upp för abonnemangsstädning hos oss kommer ni kunna sänka era priser och dessutom garanteras hjälp från samma städare vid samma tidpunkt även framöver. Enkelt, prisvärt och professionellt så som vi själva hade velat haft det.

  Ring oss redan idag!

  Sugna på att veta mer om oss och våra städtjänster eller är ni kanske till och med redo för ert första möte? Tveka då inte utan ring, maila eller kontakta oss via vårt kontaktformulär redan idag! Tillsammans ser vi till att sätta guldkant på vardagen!

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär