En komplett städfirma i Farsta

Vårt samhälle blir allt mer stressat och det är lätt att känna att den tiden man har inte riktigt räcker till. Man har ett arbete som kräver sitt, en familj som behöver sin beskärda del och dessutom så ska man också försöka klämma in sina egna fritidsintressen och vänner i tidsschemat. Allt detta stressande leder tyvärr också väldigt ofta till att städningen får bli lidande.

Med vår hjälp kan ni lägga städningen helt åt sidan och fokusera enbart på sådant ni anser betyder mer både hemma och på er arbetsplats. Vi har erfarenheten som krävs för att se vad ni alla i Farsta behöver och kunskaper nog till att ge er det både snabbt, professionellt och prisvärt. Ring oss så berättar vi mer om hur vi med hjälp av våra omsorgsfullt formade städtjänster kan skänka mervärde åt er vardag.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Professionell städning

  Fräscha företagslokaler, inbjudande trapphus, gnistrande rena fönster, hemmiljöer optimala för ert välmående och butiker som välkomnar sina kunder och bjuder in till köp. När ni ber en erfaren städfirma om hjälp så kan ni alltid förvänta er professionella resultat utifrån era förutsättningar och behov. Det var inte alls så länge sedan som marginalen avfärdade städhjälp utifrån, men idag har fler sett fördelarna av professionella städtjänster och efterfrågan har aldrig tidigare sett ut som den gör idag. Man behöver inte offra sin enda lediga tid, man kan släppa ångesten och stressen över städningen som aldrig blir av och man kommer helt plötsligt att ha massa tid över till annat. För företag innebär hjälpen därtill även färre kostsamma avbrott och en bättre arbetsmiljö där produktiviteten blir högre och de anställdas trivsel likaså.

  Anpassade städlösningar utifrån era behov

  Vi på CaMa Service vet vad städade miljöer gör för människan och arbetar hårt dagligen för att också få visa det. När ni ber om städhjälp från oss så börjar vi alltid med att forma unika lösningar helt utifrån era egna förutsättningar antingen i form av löpande insatser eller punktinsatser vid behov. Vi tar själva med oss materialet vi behöver för uppdraget och anpassar oss efter era arbetsscheman, vardagsplaner eller öppettider. Ingen kund är den andra lik, men oavsett vilka ni är så kan vi garantera er kvalité och service i samtliga led.

  Allmänt om flytt- & städtjänster i Farsta

  Med ett centrum innehållandes allt man kan önska, en god kommunikation in till innerstan, bra barnomsorg och en påtaglig närhet till djur och natur har man i Farsta inte mycket att sakna. Här lever man nästintill småstadsliv med storstadens puls fortfarande nära inpå och vi på CaMa Service vill gärna vara med och förgylla den idylliska tillvaron ytterligare. Som flytt- och städfirma kan vi se till så att ni har tid att njuta utan att behöva sätta era måsten i livet på vänt. Ta till vara på er vackra, livfyllda Söderort så kan vi dra det tyngsta lasset på er hemmaplan under tiden.

  Efter att ha arbetat som professionell flyttfirma i över 10 års tid vet vi precis hur vi ska hjälpa er under er flytt på absolut bästa sätt oavsett dess omfattning eller karaktär. Genom expertis kan vi dela ut tips och råd då ni behöver det som mest och med hög kapacitet och stor expertis kan vi också finnas här för att ta er och era ägodelar till er nya adress snabbast säkrast möjligast. Som städfirma vill vi sedan också ge er alla i Farsta en möjlighet till att förgylla era liv genom att slippa städningen som stjäl både tid och energi. Vi ser helt enkelt till så att ni kan forma er tillvaro så som ni vill att den ska vara.

  Skulle ni också vilja släppa städningen helt en gång för alla eller befinner ni er i stadiet inför en flytt och greppar efter lösningar som skulle kunna göra det hela lättare? Ring då oss. Vi formar samtliga av våra lösningar unikt för var och en och anpassar både priser, tider och frekvens helt utifrån era behov.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!