En komplett städfirma i Danderyd

Ont om tid eller ork som tryter? Efter flera år inom branschen vet vi av erfarenhet att du inte är ensam. Vi hjälper dagligen personer och företag av alla dess storlekar med just de känslorna inom sig så att de ska kunna lägga sin städning åt sidan och fokusera helt på det som gör deras dagar värdefulla.

Hur skulle vi på CaMa Service kunna hjälpa er i Danderyd till högre trivsel och lugnare dagar? Våra medarbetare har alla erfarenheten och kunskapen som krävs för att anpassa städningen efter kundens behov och inga uppdrag är för stora eller för små för oss att ta oss an. Ring och dela med er av era önskemål så ska vi forma en städning som passar er. Tillsammans kommer vi att kunna göra Danderyd ännu vackrare.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Anpassningsbara tjänster för boende i Danderyd

  Hemstädning, kontorsrengöring, städning av er butik, översyn av era trapphus eller fönsterputs. Vad söker ni för att göra er vardag enklare? I dagsläget hjälper vi mängder av företag och privatpersoner med städning utifrån deras behov och vet av erfarenhet vad vi kan göra för er trivsel och ert välbefinnande. Vi formar våra tjänster utifrån era önskemål och om så önskas kan vi också finnas här för extra tjänster så som tvätt, strykning, utgång med er hund och enklare mindre inköp m.m.

  Hur ofta ni vill ha oss på besök eller vad vi ska åstadkomma när vi väl är där är helt upp till er. Vi finns här tillgängliga för er oavsett om det handlar om enstaka punktinsatser då behovet lyser som störst eller fortlöpande lösningar. Vi kan också erbjuda er alla en abonnemangsstädning hos oss som garanterar er att kontinuerligt få vår hjälp samma dag och tid efter överenskommelse. För att sedan skänka er extra trygghet så försöker vi också att sända samma person eller personer vid samtliga tillfällen.

  Med en städfirmas effektiva hjälp

  Det var inte alls länge sedan som vår professionella hjälp betraktades som onödig lyx skapad för de rikare i samhället. Idag ser läget helt annorlunda ut och fler än någonsin kontaktar oss för att ta del av vår specialisthjälp. Fler och fler förstår fördelarna med städhjälp utifrån och hur vi med vår kunniga hjälp kan få livet att gå ihop för stressade småbarnsfamiljer och arbetande individer.

  • Vår hjälp sparar in på värdefull tid.
  • Vi erbjuder grundlig städning som når in i minsta vrå.
  • Er ångest och stress över städning som aldrig blir av kommer att kunna bli ett minne blott.

  Släpp städningen en gång för alla och tillåt oss på CaMa Service dra det tyngsta lasset.

  Hur hjälper vi er i Danderyd?

  Är ni på jakt efter en städfirma med erfarenhet som städar med noggrannhet och kvalitet i främsta rummet så ring oss. Vi är oerhört stolta över vad vi åstadkommit genom våra år och redo att visa er vad vi kan. Beskriv vad det är just ni söker så tar vi fram en lösning för er oavsett om det handlar om enklare punktinsatser eller löpande former.

  Ni har behoven och vi har kunskapen. Tillsammans kan vi skapa en trevligare tillvaro.

  Allmänt om flytt- & städtjänster i Danderyd

  Ont om tid och lust eller ork som sviktar? Luta er tillbaka. Ta en promenad i parken eller vila en stund på klipporna. Vi har vad som krävs för att avlasta i er vardag och dra era tyngsta lass. I över tio års tid har vi hjälpt företag och privatpersoner som varit i behov utav flytt- eller städhjälp och har vad som krävs för att ge också er vad ni behöver.

  Vi på CaMa Service vet av erfarenhet hur krävande en flytt kan va och hur ansträngande städning är och vill därför med vår professionella hjälp mer än gärna hjälpa er i Danderyd. Det som särskiljer oss från mängder av andra flytt- och städfirmor är dels vår ovärderliga erfarenhet av branschen, men också vår möjlighet till att leverera helhetslösningar anpassade för er. Vi underlättar för flyttande så som de önskar och kan också erbjuda expertstädning från vår egna städfirma. Genom flexibla och prisvärda tjänster ser vi till så att alla era inomhusmiljöer matchar Danderyds vackra natur.

  Bekanta er närmre med våra tjänster här eller ring oss med en gång och låt oss få berätta mer om oss själva och de tjänster vi levererar dagligen åt nöjda kunder i och runt om Danderyd. Oavsett om ni söker långsiktiga lösningar eller punktinsatser så kommer våra engagerade medarbetare att kunna leverera vad ni söker. Vi är stolta och nöjda över det rykte vi hittills byggt upp och arbetar hårt för att bibehålla och förbättra det dag för dag.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär