Det självklara valet av städfirma i Botkyrka

Finns det någon idag som inte skulle tacka ja till all hjälp som finns för att själv kunna få en lugnare vardag? Att tiden inte räcker till är ett av de största standardproblemen som upplevs i våra samhällen idag men vi på CaMa Service kan åtminstone hjälpa er en bit på vägen mot lösningen. I många år har vi försett både företag och privatpersoner liksom fastighetsägare av alla dess slag med våra noggrant framtagna städtjänster så att de i sin tur kunnat lägga sin tid på annat. Samtliga i vår personal besitter den rätta kompetensen och inställningen för att kunna möta upp samtliga av våra kunders olika förfrågningar och leverera det absolut bästa för just dom.

Inbjudande trapphus, rena kontorsmiljöer, effektiv flyttstädning eller möjligheten till att komma hem till ett hem som glänser. Oavsett förväntningar kan vi som städfirma i Botkyrka leva upp till era förväntningar.
Låt inte städningen och er tillvaro lida. Kontakta oss istället redan idag så kan vi tillsammans komma fram till den perfekta lösningen som passar just er. Vi vet vad optimala miljöer kommer kunna göra för er både hemma och på ert arbete. Nu vill vi få möjligheten att också visa er.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Effektivt och professionellt

  Är man en av dem som ännu inte testat hur det är att ta in hjälp ifrån en städfirma så kommer man bli glatt överraskad över vad som väntar. Det är inte alls någon onödig lyx som bara är ämnad för vissa likt man trott förr utan faktum är att fler än vad man kanske egentligen tror nyttjar städtjänster, både företag liksom privatpersoner. Tack vare den ökande efterfrågan så har dessutom fler och fler firmor dykt upp och de flesta utav dem har fått pressa sina priser rejält.

  Vill man inte lägga så mycket tid på sin städning eller riskera att verksamheten på något vis blir lidande tack vare bristen av tid till städningen så gör man rätt i att be om hjälp.

  Fördelarna med professionell hjälp är många och vi som städfirma i Botkyrka kan ge er dem alla.

  CaMa Service – Er allomfattande städfirma

  Vi hjälper till med hemstädningen, att hålla rent och fräscht på kontor och storstädar trapphus för att optimera besökares första intryck. Vi putsar fönster, städar i butiker och därtill så mycket, mycket mer beroende på vad som efterfrågas. Alltid helt utifrån varje kunds unika behov men med samma kvalitativa slutresultat och priser som uppskattas. Regelbundet eller vid behov, det valet gör givetvis ni. Oavsett så kommer vi se till så att ni får det ni behöver.

  Låt oss höra mer om hur vi kan hjälpa er

  Vi startade vår verksamhet för många år sedan i hopp om att få vara med och hjälpa människor och företag till en vackrare vardag och vi är oerhört stolta över vart vi är idag. Stadigt har vi växt och kan numera presentera ett brett utbud av städtjänster åt er liksom samtliga av våra redan nöjda kunder. Nu vill vi höra mer om hur vi skulle kunna hjälpa just er som bor i Botkyrka. Ring, maila eller fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi snabbast möjligast med en anpassad lösning endast för er.

  Tipsammans ser vi till att göra vardagen något vackrare.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär