Effektiv magasinering i Nacka

Behöver ni tillgång till extra utrymme eller en plats där era möbler och andra föremål kan förvaras tills ni har en annan lösning för dem? Det vi på CaMa Service då kan erbjuda alla er i Nacka är en säker och trygg magasinering i anpassade lokaler och optimal miljö. Oavsett vilken karaktär eller storlek ert gods har så kommer vi med vår kapacitet och flexibilitet kunna hitta en lösning för er och försäkra er om att era ägodelar är i tryggt förvar.

Vill ni förvara era möbler på ett lönsamt och värdigt sätt så kontakta oss. Låt oss berätta mer om vår magasinering för er i Nacka. Vi hjälper i dag både privatpersoner och företag oavsett storlek och bransch genom flertalet av våra flytt- och städtjänster och vet vad som krävs för att ge samtliga det som de behöver.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Trygg magasinering för era ägodelar

  Det finns mängder av stunder då man känner att behovet är stort för lite extra utrymme för både längre och kortare stunder. Kanske står man mitt i en flytt, kanske behöver man förvaring under en pågående renovering eller så har man någon helt annan anledning till att behöva tömma hela eller vissa delar av sitt bohag. Oavsett så kommer vi på CaMa Service att kunna förvara era föremål i Nacka efter behov.

  I vår magasinering förvaras era ägodelar alltid i optimala förhållanden. Temperaturen är varm och jämn för att motverka uppkomsten av både mögel och fukt. Med hjälp utav god paketering och kontinuerlig städning kommer också damm och annat smuts effektivt att stängas ute så att era möbler hålls i sitt ursprungsskick. Givetvis så har vi också försett alla våra lokaler med godkända lås och brandlarm samt tecknat de försäkringar som krävs för högsta säkerhet.

  Optimal magasinering för er i Bromma

  Arkiveringsplats för ert företags dokument, en plats vart ni kan ställa era möbler eller ett utrymme där överflödiga kartonger och lastpallar kan stå? Oavsett vad just ni behöver så kommer vi att se till så att år magasinering är ett tryggt och lämpligt alternativ. När man ber oss på CaMa Service om hjälp vid flytt eller städ så kommer man alltid att få kvalité i alla led. Hör av er och berätta vad ni skulle behöva hjälp med och låt oss ta fram en lösning för er.

  Skulle ni behöva någon annan form av hjälp kring er flytt eller städ så finns vi här även för det. Packmaterial, flyttstädning, fönsterputs eller djuprengöring? Vad du än behöver så har vi kapacitet och kunskap till att kunna leverera utifrån era behov.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär