Kontorsstäd för företag i Nacka

Generellt sett så spenderar vi alla en mycket stor del utav vår vakna tid på våra arbetsplatser. Är vi inte då värda att få gå upp på morgonen och bege oss av till en härlig miljö där vi trivs och där förutsättningarna för våra prestationsmöjligheter är maximala?

En professionellt och omsorgsfullt genomförd kontorsstädning gynnar alla. Känner du att den kontorsmiljö som du erbjuder dina anställda idag skulle kunna förbättras och vill du ha hjälp utav en engagerad och erfaren firma för att göra det som krävs? Kontakta oss på CaMa Service. Vi hjälper idag flertalet företag oavsett storlek och bransch till att skapa ordning och reda och vet av erfarenhet vad en städad miljö kan göra för er nytta. Ring så berättar vi gärna mer.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Ge dina anställda i Nacka den miljö de förtjänar

  En ren arbetsmiljö bör vara en självklarhet för alla. Det finns mängder av studier som visar på att företag som aktivt håller sina kontor rena inte bara har mindre sjukfrånvaro och missnöje bland sina anställda. De förbättrar också sina affärer över lag och stärker sitt varumärke genom kunder och besökares positiva intryck.

  Alla företag kan dra nytta av CaMa Service kontorsstädning:

  • Rena arbetsplatser maximerar era anställdas produktivitet.
  • Era kunder kommer alltid att bjudas in till en representativ miljö som bygger positiva intryck.
  • Trivseln bland era anställda förstärks och engagemanget ökar.
  • Ni kommer att stärka ert varumärkes värde och image.
  • Genom att anlita oss för kontorsstädning så kommer ni också visa på att ni som företag tar ert sociala ansvar på allvar.

  Vi skurar och dammar alla era öppna ytor, städar av alla era hygienutrymmen och ser till så att allt alltid ser snyggt och prydligt ut. Om ni sedan vill så har vi också flertalet tilläggstjänster att erbjuda er för fulländade resultat. Vi kan putsa fönster, ta oss an ert trapphus eller hjälpa er att städa under eller inför en eventuell flytt.

  CaMa Service kontorsstädning

  Genom över 10 års erfarenhet inom branschen så kan vi på CaMa Service utlova kontorsstädning av högsta kvalitet till samtliga av våra kunder i Nacka oavsett behov eller förutsättningar. Vi arbetar både lyhört och effektivt för att garantera er ett lyckat resultat som gynnar ert företag, samtliga av era anställda och kunden. Vi vet vad en ren arbetsmiljö kan göra och hoppas på att vi också ska kunna få dela med oss av vår vetskap till er.

  Beskriv vad ni skulle behöva av oss för att förbättra er arbetsmiljö. Vi är flexibla och tillgängliga så att ni själva ska kunna styra över hur frekvent och omfattande hjälpen ska vara. Ni har behovet och vi har verktygen att uppfylla dem med bravur.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär