Hemstädning i Nacka som underlättar vardagen

Ett hem ska vara en plats dit man kan återvända för att finna ro. En plats vart man kan vara sig själv samtidigt som man samlar på sig nya krafter inför det som väntar utanför dörren, men med oreda hemma så är det mer eller mindre en omöjlighet. Människan behöver organiserade miljöer för att må bra.

Känns det som att din tid springer tiden iväg och låter städningen där hemma lida? Hör då av dig till oss på CaMa Service. Vi har både tiden och erfarenheten som krävs för att kunna ge dig den hemstädning som du och ditt hem förtjänar. Vi vet vad ordning och reda kan göra för din livskvalité och arbetar redan dagligen för att skänka lugn och behag till familjer runt om i Nacka. Med vår hemstädning kommer du att få mer tid över till annat samtidigt som du får ett hem du kan vara stolt över och som fyller sin funktion.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Skräddarsydd hemstädning för dig i Nacka

  Alla kunder för oss är unika liksom deras hem och behov av städning. Vi är oerhört måna om att alla ska kunna få den städhjälp som just de behöver och erbjuder därför också alltid skräddarsydda lösningar utifrån önskemål och krav. Du styr själv över hur ofta du vill att vi kommer och hälsar på och hur omfattande städhjälp du behöver. Vi har kunder som vi besöker frekvent varje vecka, men också de som hellre tar hjälp genom en storstädning en gång per månad. Oavsett hur mycket eller hur ofta man behöver vår assistans så kan vi åtminstone utlova ett resultat som glänser. Vi är mycket stolta över det vi gör och det är först när ni i Nacka är nöjda som vi känner att vi fullföljt vårt uppdrag.

  Abonnerad hemstädning skapar ordning

  Skulle ni vilja ha ert hem städat samma dag, tid eller ett specifikt datum varje månad? Med en abonnerad hemstädning så kommer det att bli möjligt. Då kan vi garantera er löpande städning just den tid ni önskar och vi försöker också till största möjliga mån så att det är samma person som utför städningen vid samtliga tillfällen. Enklare än så kan det knappast bli? Ni kan släppa städningen helt och hållet och ändå leva i en hemtrevlig och ren miljö.

  Hur kan vi på CaMa Service hjälpa er i Nacka?

  Vad skulle ni behöva av oss för att kunna släppa ångesten kring ert ostädade hem och lägga mer tid på annat som kräver tid? Hör av er till oss och dela med er av era önskemål och låt oss ta fram en hemstädning skräddarsydd åt just er. Vi har erfarenhet och vi har kompetens för att ge er hemmet ni förtjänar utan dammtussar och smutsiga golv.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär