Fönsterputs i Nacka på dina villkor

När putsade du fönstren senast? Har du liksom många andra med dig dragit ut på fönsterputsningen något för länge nu?

Då är det dags att ta tag i saken och låta ljuset åter få titta in. Hör av dig till oss på CaMa Service och låt några utav våra skickliga medarbetare utföra en professionell fönsterputsning åt dig så att du i din tur kan ägna din tid åt sådant du värdesätter mer. Med lång erfarenhet bakom oss vet vi vad som krävs och hur vi ska kunna ge dina fönster sin glans åter både effektivt, klanderfritt och prisvärt.

Våra medarbetare är vår främsta resurs. De är alla rutinerade och väl utbildade för sina jobb så att de kan ge dig som kund hos oss precis vad du behöver. Med oss är du trygg och oavsett om du anlitar oss som privatperson eller för din firmas räkning så kan vi garantera dig ett fulländat resultat.

reco.se
Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

Ansvarsförsäkring via If

Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
oavsett om det är privat
eller med ditt företag.
Det vi kan garantera dig
är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

Läs mer på IF.se

RUT-avdrag

RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

Läs mer om RUT avdrag

Prisvärd och effektiv fönsterputsning

För en som inte är van så är fönsterputsning många gånger både krävande och svårt. Det tar i regel längre tid än vad man först trott och utgången efter timmars av slit är många gånger inte alls vad man hoppats på. Det vi på CaMa Service kan ge er genom våra prisvärda tjänster är glasklara resultat fria från smuts, fläckar och stänk som består längre. Vi har vanan inne och rätt verktyg till vår hjälp. Givetvis så använder vi oss enbart av godkända produkter som inte skadar oss människor eller vår natur.

Unna dig själv lite lyx i din vardag. Det enda du behöver tänka på när du ber om vår hjälp är att släppa oss in och resten ordnar vi. Vi tar själva med oss vad vi behöver och medan du sedan ägnar dig åt vad du värdesätter mer så ser vi till så att dina fönster återfår sin forna glans. Enkelt, smidigt och helt klart värt sitt pris.

Vi putsar fönster i Nacka utifrån dina önskemål

I dagsläget putsar vi fönster åt både privatpersoner och företag i och runtomkring Nacka. Inga uppdrag är för stora, för små eller för komplexa för oss. Vi håller oss flexibla och tillgängliga för att kunna ge samtliga utav våra kunder den hjälp som just de behöver. Vi vet vad rena fönster gör för en fastighet och hoppas på att få visa det också för dig. Ring eller fyll i formuläret här nedan och låt oss återkomma med ett kostnadsförslag samt en unikt framtagen lösning som vi tror ska kunna passa dig.
  0

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär