Professionellt flyttstäd i Vasastan

Drömmer ni i Vasastan liksom många andra om att slippa återvända till ert gamla hem efter eller under er flytt för att genomföra den ansträngande men nödvändiga flyttstädningen? Då finns vi på CaMa Service här redo för uppgiften. Vi vet av erfarenhet vad en flyttstädning innebär, vad som ska göras och hur det på bästa sätt blir gjort och vi har alla verktygen som krävs för att få den uträttad efter konstens alla regler.

Räcker tiden inte till, har orken börjat sina eller vill ni i Vasastan bara slippa ta tag i slutstädningen? Gör då er själva en tjänst och ta del av vår hjälp. Ring oss på CaMa Service redan idag så ser vi till att ta fram en lösning utifrån era egna behov.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Städning efter konstens alla regler

  Det är många moment som ska passeras innan man är redo för sitt stora steg mot nya äventyr och flyttstädningen är ett av alla måsten. Alla rum och ytor ska strategiskt och noggrant ses över inklusive de man tidigare inte ägnat en tanke åt. Om man tycker att en storstädning är omfattande så är den inte ens i närheten av det som en flyttstädning är, men det går att komma undan.

  Med en städ- eller allomfattande flyttfirmas hjälp så kommer städningen att bli utförd på ett proffsigt, klanderfritt och effektivt sätt samtidigt som man själv får tid över till annat. De vet vad som ska göras, besitter de absolut bästa redskapen för att få det riktigt gjort och du behöver i din tur aldrig nånsin blicka bakåt.

  Prisvärd flyttstädning för er i Vasastan

  Efter att ha hjälp företag och privatpersoner med deras flyttstädning i över tio år så kan vi axla alla typer av uppdrag och se till så att också ert hem och arbetsplatser i Vasastan lämnas i perfektion. Vi är säkra på vår sak och för er trygghets skull så lämnar vi givetvis alltid kvalitetsgaranti.

  Vi tar med oss verktygen och medlen vi behöver. Det enda ni behöver tänka på är att tömma bostaden på ert bohag så att vi kan utföra städningen på bästa sätt. Finns det sedan ytterligare biytor eller skador som vi bör känna till så ber vi er meddela oss det i god tid innan det är dags för flyttstädningen.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!