Professionellt flyttstäd i Solna

Har man någon gång varit med om en flytt så är man också väl införstådd i hur ansträngande det faktiskt är, dels på det fysiska planet men också på det psykiska. Allt ska planeras in i minsta detalj och det är oerhört mycket som behöver ordnas med redan innan dagen för själva flytten är där. När alla lådor sedan packats ut och bostaden tömts på prylar så återstår ändå en utav de tyngsta uppgifterna – flyttstädningen.

När vi startade vår verksamhet för över tio år sedan så var det med hopp om att kunna hjälpa människor till en enklare flytt, så låt oss få ta hand om din flyttstädning i Solna. Vi har kapaciteten, vi har kunskapen och framförallt så har vi viljan till att få det gjort på bästa sätt.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Vi underlättar för flyttande i Solna

  Få uppgifter är så pass ansträngande och krävande som en flyttstädning tenderar till att vara. Varje liten vrå ska skina innan man är redo att lämna över hemmet till dess nästa ägare och platser man förmodligen aldrig tidigare rört med en trasa ska blänka. Låt oss på CaMa Service ta hand om den slutliga städningen så kan du i din tur lägga allt ditt fokus på att plocka upp och komma till rätta i ditt nya hem.

  När du anlitar oss på CaMa Service så kan du alltid förvänta dig ett arbete som utförs med professionalism och till perfektion, alltid till gynnsamma priser. Att vi lämnar våra kunder nöjda är det viktigaste för oss vilket förmodligen också lett till det goda rykte som vi idag byggt upp och värnar om. Vi vet vad som ska göras, vad som kommer att kontrolleras och lämnar inget resultat annat än så som vi själva skulle vilja ha det.

  Är det så att ni har några extra biytor som ni också gärna skulle vilja att vi lade våra händer över så löser vi givetvis det. Garage, förråd, tvättstuga eller balkong. Bara ni tömmer utrymmena så tar vi hand om resten.

  En lättar flytt med CaMa Service flyttstädning

  Skulle det inte vara skönt att slippa återvända till det gamla boendet efter det att allt flyttats ut och istället koncentrera sig fullt på att komma till rätta i sitt nya hem? Vi gör det möjligt. Medans du plockar upp och ställer i ordning i ditt nya boende så tar vi fram skurhinkar och dammtrasor och ser till så att det du lämnat blir som nytt.

  Flyttstädning kan vi, men det är inte allt vi kan göra för att underlätta under er flytt i Solna. Fundera på vilken hjälp ni behöver och hör sedan av er. Vi är redo!

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!