Professionellt flyttstäd i Nacka

Flyttstädning. Något av det som fruktas som allra mest kring en stundande flytt och inte så konstigt heller med tanke på omfattningen och kraftansträngningen den innebär. De allra flesta planerar till en början att ordna med sin flyttstädning på egen hand, men efter att ha packat alla pinaler och upptäckt att tiden börjar bli knapp så ändrar de sina planer och kontaktar oss i sista stund. Något som de sedan tackar sig själva för och vi är alltid glada över att kunna hjälpa till.

Det vi erbjuder alla er som bor i Nacka är en flyttstädning som underlättar och trygghet genom en kvalitetsgaranti på utfört städuppdrag. Vi tar hand om er städning så att ni i er tur kan lämna det gamla bakom er och fokusera helt på att komma till rätta i ert nya boende.

Vi på CaMa Service tar själva med oss det material och de verktyg som vi behöver för att kunna genomföra städningen. Det enda ni behöver tänka på är att alla rum ska ha tömts, frost och kyl stängts av och att meddela oss om det finns några eventuella skador eller fel som vi bör känna till. God kommunikation är viktigt för samtliga parter och viktigt för oss så att vi kan göra vårt arbete fullt ut.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Kvalitetsgaranti för er i Nacka

  Efter att ha arbetat inom flyttbranschen i över tio år så är vi säkra på att kunna uppnå era högsta förväntningar och ge er en flyttstädning så som den bör vara. Men eftersom vi är oerhört måna om att ni ska känna er trygga med oss i alla led så har vi ändå valt att lägga till en kvalitetsgaranti på allt vi gör. Skulle ni inte känna att vårt arbete utförts så som ni önskat så är ni alltid välkomna att reklamera felen hos oss de närmsta fem dagarna efter själva städningen utförts så att vi i vår tur får möjlighet att åtgärda dem.

  Vad behöver ni i Nacka?

  När ni bokar oss för en flyttstädning så tar vi oss an hela er bostad, från golv till tak och vi ser till så att inget glöms bort. Skulle ni därtill också vilja ha vår hjälp att städa ut ytterligare biytor så meddela oss detta i god tid innan städningen påbörjas. Garage, förråd, balkonger, källare. Vad behöver ni av vår flyttstädning?

  Hör av er till oss och berätta om era önskemål. Vi återkommer sedan med ett offertförslag och en lämplig lösning utifrån ert bohags städbehov.

  Medans du tar dig vidare till din nya adress städar vi upp i din gamla.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär