Professionellt flyttstäd i Kista

Drömmer också ni i Kista om att slippa behöva ge er tillbaka till ert gamla hus efter att sista kartongen landat i ert nya hem för att där genomföra den nödvändiga men trista flyttstädningen? Vi på CaMa Service åtar oss mer än gärna uppgiften. Vi vet tack vare lång erfarenhet vad en flyttstädning innebär och hur varje moment på bästa sätt blir gjorda med rätt redskap och sakkunskap.

Känns det som att tiden är för knapp? Börjar orken sina eller skulle ni bara vilja slippa er slutstädning? Varför då inte göra er själva en stor tjänst och ta del av den hjälp vi erbjuder er i Kista? Hör av er till oss på CaMa Service och låt oss forma en lösning åt er redan idag helt utifrån era egna förutsättningar och ert gamla hems krav.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Flyttstädning som den bör vara

  Det är många moment att tänka på då det är dags att styra kosan mot en ny adress och det är långt ifrån ovanligt att man rent av känner uppgiften som övermäktig. Vi på CaMa Service möter dagligen gamla som nya kunder som kört fast eller som inte på egen hand längre mäktar med och många utav dem ber om att få slippa just flyttstädningen. Den är tung, den är omfattande och den kräver rejält med tid, men med professionell hjälp så går det att komma undan samtidigt som man också kan bara säker på att den blir proffsigt utförd utan anmärkningar eller ersättningskrav. På så vis får man tid över till annat och ork kvar att lägga på att komma i ordning.

  CaMa Service flyttstädning i Kista

  Efter att ha levererat flyttjänster så som flyttstädning under flera års tid till både privatpersoner och företag så kan vi lova er i Kista en flyttstädning som uppnår alla krav. Vi är vana vid alla typer av städuppdrag och lämnar alltid en kvalitetsgaranti för att öka er trygghet. Det enda ni behöver göra är att se till så att hemmet är tomt när vi anländer, resten hanterar vi.
  Självklart så är det era egna önskemål som styr våra tjänster och ni kan alltid komplettera upp er bokning med städning av ytterligare biytor så som vind, garage eller förråd. Vi ber er dock att meddela oss detta i god tid för vår planering och beräkning av tidsåtgång. Vi skulle också vilja meddelas om det finns brister eller fel värda att känna till.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!