Flyttlådor vid flytt i Nacka

Det är mycket som ska donas med innan man är redo att ta sitt bohag med sig och bege sig av emot en ny adress där nya äventyr väntar. För att flytten ska kunna fortlöpa så smidigt som möjligt så ska den dels planeras och arrangeras in i minsta detalj, men utöver själva planeringen så krävs det också en hel del fysisk ansträngning. Efter att ha hjälpt familjer och företag i Nacka med att flytta under flera år så vet vi precis vad det är som ni står inför och vill mer än gärna bistå med både helhetslösningar och punktinsatser. Hör av er till oss på CaMa Service så ser vi tillsammans med gemensamma krafter till så att er flytt blir en bra en värd att minnas.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Packmaterial som underlättar

  Just packningen är en av de delar inom flytten som många våndas inför. Det är tungt och kräver i regel mer energi och tid än vad man först hade kunnat ana. Vi hjälper er gärna med att se till så att ni har tillräckligt många kartonger för era saker och riktigt bra emballage av hög kvalitet. Vi kan också med vår erfarenhet i ryggen ge er en mängd olika tips och råd som hjälper er att packa effektivare och på ett praktiskt vis.

  I vårt utbud av flyttkartonger finns en mängd olika storlekar och former så att ni ska kunna få just det ni behöver för att paketera era ägodelar på rätt sätt. De är alla av högsta kvalitet för att garantera säkerheten under själva flytten och till mycket förmånliga priser. Nya eller i begagnat skick bestämmer ni själva, oavsett så ser vi till så att ni får det ni behöver för att tryggt, säkert och smidigt ta ert bohag med er till er nya bostad.

  Hjälp åt flyttande i Nacka

  En flytt behöver inte vara speciellt krånglig. Vad behöver ni i Stockholm av oss på Carma Service för att er flytt ska bli smidigare? Hör av er och låt oss få ta del utav era önskemål och behov. Fyll i blanketten som syns här nedan och beskriv hur er flytt ser ut så återkommer vi med en lämplig och funktionell lösning så fort vi fått er beställning. Vi ser till så att ni har rätt mängd kartonger av rätt konfiguration så att ni kan sätta igång med er packning.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär