Din kompletta flyttfirma på Värmdö

Om man någon gång har varit med vid en flytt så vet man av erfarenhet att det väldigt ansträngande, stressigt och tidskrävande. Vi möter människor varje dag som står inför en flytt och inte vet hur de ska reda ut allt. Det är därför vår verksamhet finns, för att underlätta i er situation och se till att er flytt både blir säker och smidig. Med vår erfarenhet vet hur mycket planering det krävs och hur stressigt det kan bli, men vi har stor kunskap och en väldigt god rutin för att göra er flytt så effektiv som möjligt. Vi har kvalitativa flyttkartonger för optimal packning, stark personal som avlastar tunga lyft och vi har även transportmedlet att ta er från punkt A till B.

Om ni här på Värmdö önskar en professionell flyttfirma med prisvärda tjänster så tveka inte på att kontakta oss. Vi vill gärna höra vad ni har för behov och önskemål för att vi sedan kan komma överens om en lösning som är perfekt för just er.

Låt oss ta hand om planeringen och tunga lyft och unna er en stressfri vardag och framförallt möjligheten att kunna fokusera på det nya.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  En flexibel och billig flytthjälp

  Det är lätt att förvånas över hur mycket tid och planering det faktiskt krävs inför en flytt. Helt plötsligt inser man hur mycket saker man faktiskt har och hur mycket flyttlådor man behöver. Genom att anlita oss och ta del av vår yrkesmässiga hjälp som erfaren flyttfirma här på Värmdö kommer ni slippa de allra tyngsta. Vi kan bistå med flyttlådor, transportmedel, flyttstäd samt montering och uppackning på det nya stället. Önskar man inte en helhetslösning kan vi även hjälpa till med enstaka behov eller enbart tips&råd. Vi utformar alltid våra flyttjänster omsorgsfullt utifrån kundens önskemål och krav.

  Fundera på hur en perfekt flytt för er skulle se ut och hör sedan av er till oss. Det finns många fördelar med att anlita oss på CaMa Service.

  • Du sparar tid och energi till roligare saker
  • Vi hjälper gärna till med tips & råd
  • Inga onödiga avbrott i företaget eller produktion
  • Vi ordnar transportmedel
  • Effektivt och smidigt
  • Tillgång till magasinering

  Att få hjälp kan ibland vara ovärderligt och extremt befriande att endast få fokusera på sin nya adress och utmaningar som väntar.

  Flyttfirman för er på Värmdö

  I över 10 år har vi på CaMa Service erbjudit våra tjänster åt nöjda privatpersoner och företag av alla dess slag på och runtom Värmdö. Vi har de bästa och mest kunniga medarbetarna som gör allt för att bevara vårat goda rykte. Vi förstår att era ägodelar ibland har ett större affektionsvärde än det faktiska värdet och är alltid varsamma och försiktiga vid en flytt. För att ni ska känna än mer trygghet så har vi även försäkringar hos Trygg-Hansa och även de yrkestransporttillstånd som krävs och täcker för eventuella olyckor.

  Är ni intresserade av att veta mer om vår professionella flytthjälp eller oss som flyttfirma här på Värmdö? Hör då gärna av er till oss och berätta om era specifika behov och önskemål så kan vi tillsammans forma en lösning som passar er!

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!