Din kompletta flyttfirma i Tyresö

Alla som någon gång har deltagit vid en flytt är medveten om hur ansträngande och energikrävande det kan vara. All planering och förberedelser som krävs för en lyckad flytt tar mycket tid och när man väl ska hugga tag i flyttlådorna behövs det mer energi än vad man först räknat med. Hade det inte varit skönt att avlastas de tyngsta arbetet eller få några goda råd kring flytt som underlättar hela projektet?

Med en professionell och erfaren flyttfirma i ryggen som hjälp blir detta möjligt. Vi vet av många års erfarenhet vad det är som väntar er och har stor förståelse för att både tid och ork inte räcker till. Med vårt duktiga städteam, ser vi till att er flytt blir både säkrare, smidigare och effektiv.

Har du som privatperson eller företag en flytt som väntar eller är mitt uppe i en, – och ångrar att ni inte anlitat hjälp? Tveka inte på att ringa oss, vi finns till för att hjälpa er i stora som små flyttar och tillgår gärna vår kunskap och erfarenhet inom branschen. Vi vill underlätta för er och vill att er känsla för er flytt inte ska vara annat än förväntansfylld.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Vår flyttfirma gör er flytt till en trevligare upplevelse

  Det bästa med att anlita oss som erfaren flyttfirma i Tyresö till hjälp vid er kommande flytt är många och vem det än är eller vart man än ska så finns vi här för er. Är det för ett företags räkning så innebär vår tjänst att man inte riskerar onödiga avbrott i sin verksamhet eller produktion. Som privatperson sparar du både på din tid och energi. Vill du att vi gör ett skräddarsytt paket åt dig så kan du komma undan precis allt ni vill kring en flytt. Vi tar till och med hand om flyttstädningen om ni så önskar, allt för att underlätta ditt jobb. Önskar man kan vi också plocka upp och montera ihop era möblemang. Det finns ingenting vi inte gör inom flytt och städ. Med oss behöver ni aldrig tänka på att köra flyttbilar eller det tunga jobbet att bära. Allt ni behöver göra är att lämna de gamla nycklarna till de nya ägarna och gå vidare mot era nya äventyr som väntar.

  Fördelarna som ingen vill gå miste om:

  • Inför de allra flesta flyttar råder oftast tidsbrist även om man skött bitarna med planering. Med CaMa Service hjälp kan man lägga de värsta bitarna åt sidan och lägga allt fokus på de som är roligt.
  • All vår personal som utför våra tjänster har stor erfarenhet och kunskap till att sköta hela flytten på ett så effektivt och säkrare sätt som möjligt. Med rätt verktyg och kapacitet som säkerhetsställer snabbare och tryggare flyttar.
  • Ditt vardagsliv eller verksamhet behöver inte ta skada eller göra stora uppoffringar.
  • Ni behöver inte själva ordna med flyttbilar eller andra transportmedel för alla flyttkartonger samt möblemang.

  Med all erfarenhet vi har samlat på oss under våra år och varit verksamma så länge runt om i Sverige, nu även i Tyresö, så vågar vi säga att vi är experter inom flytt. Som ett kvitto och underlag för det, har vi vår nöjda kundkrets och goda rykte som vi är oerhört stolta över. Vi hjälper dagligen företag och privatpersoner med flytttjänster i olika utsträckningar i Tyresö och har en stor kunskap vid bohag och gods av alla dess slag. För att vara lönsamma vet vi vilken hjälp som krävs under en företagsflytt och hur vi bäst står till tjänst även för privatpersoner.

  Billig flyttfirma i Tyresö

  Varför ni ska anlita oss på CaMa Service? För då kan ni vara säkra på att ni får den bästa servicen och assistansen. Det spelar ingen roll om ni ber om vår hjälp som företag eller privatperson, vi tar alltid fram skräddarsydda paket utformade efter era behov och önskemål. Vi vill att våra tjänster ska vara enkla lösningar som uppnår era unika krav och framförallt förväntningar. Vi har alla resurser att tillgå och är flexibla för att ge alla flyttande i Tyresö vad det behöver utan att dra ner på kvalitén. Vi förstår att sakers personliga värde kan överstiga den faktiska kostnaden och jobbar alltid varsamt och omsorgsfullt för allas trygghet. Med oss som flyttfirma är era saker trygga i våra händer men givetvis har vi också ansvarsförsäkring tecknad hos Trygg-Hansa samt nödvändigt yrkestrafiktillstånd.

  Vi hjälper er med packning, fraktar hela ert bohag säkert till er nya adress och om ni önskar finns vi också där för att packa upp och montera era möbler. Vi kan också leverera packmaterial som flyttlådor eller skydd om ni behöver för en säker och smart packning. Om ni vill komma undan flyttstädningen kan vi stå till tjänst även här, allt för att ni ska kunna lägga er tid och fokus på det som väntar på ert nya ställe.

  Något vi är stolta över är att vi numera också kan erbjuda fantastiska magasineringslokaler till alla som är i behov av extra plats för att förvara möbler eller flyttkartonger under kortare/längre perioder. Om man är mitt i en flytt, eller står inför en renovering eller precis tömt ett dödsbo? Oavsett anledning så kommer era ägodelar precis som alltid att vara trygga hos oss i uppvärmda lokaler.

  Ert trygga alternativ till flyttfirma i Tyresö

  När vi startade vår verksamhet i Tyresö med förhoppning om att förgylla och underlätta stunden för de som står inför en flytt. Bekräftad av vår erfarenhet vet vi hur ansträngande en flytt kan vara och det är svaret på varför vi erbjuder alla våra typer av flytttjänster. Vi har allt ifrån helhetslösningar till punktinsatser åt alla våra kunder och för att göra flytten smidigare och trevligare.
  Vi kan på CaMa Service bistå med en lyckad flytt eftersom vi har kundens behov i fokus och utgår från era behov samt är mycket måna om att uppnå era önskemål. Vare sig det handlar om små hjälpmedel eller stora insatser ser vi alltid till att ni ska känna er trygga och framförallt nöjda med oss i absolut alla led från start till mål.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär