Komplett flyttfirma i Södertälje

Planering, packning, tunga lyft, hyra släpvagn eller skåpbil, bära in, flyttstäda, montera och packa upp. Innan man är färdig med en flytt så är det oerhört många moment man ska passera och man upplever det lätt som att det aldrig tar slut. Skulle det sedan hända något oförutsett längs vägen så gäller det att snabbt tänka om för att inte hamna i tidsnöd.

Har ni en önskan om att flytta enkelt, smidigt och tryggt? Kontakta då oss på CaMa Service så ska vi se till så att ni får just det. Vi hjälper dagligen privatpersoner, företag och organisationer med de hjälp för deras flyttar och har efter tio år i branschen all den kapacitet och kunskap som krävs. Självklart fullt försäkrade genom TryggHansa och med en given kvalitetsgaranti. Vi vet vad en flytt kräver så hos oss är ni alltid i trygga händer.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Med en professionell flyttfirma

  Oavsett vem man är eller vart man ska flytta så är det ansträngande och inget som man bör behöva göra själv. Genom att ringa in en flyttfirma och ta del av den assistans de kan erbjuda kan man släppa pressen och samtidigt flytta säkrare. Med rätt kunskap om hur man packar, hur man flyttar, bästa färdrutten för flyttlasset samt vad som ska göras vid en flyttstädning kommer hela flytten överlag inte bara bli effektivare utan också betydligt mycket enklare och smartare.

  Förutom den givna fördelen i att det blir betydligt mycket enklare så ska det även tilläggas att det också blir säkrare med rätt flyttfirmas hjälp. Dels på grund utav dess erfarenhet och kunskap kring hur allt packas och behandlas på bästa sätt men också för att flyttfirman i sin tur har försäkringar som täcker för eventuella skador eller misstag under processen.

  CaMa Service i Södertälje

  – Emballage, packhjälp och mängder med tips och goda råd som gör er packning smartare.
  – Bärhjälp som låter er slippa alla tunga lyft.
  – Tack vare tillgången till våra flyttbilar slipper ni på egen hand boka skåpbil eller släp för frakten. Vi har också god lokalkännedom för att kunna välja den bästa rutten.
  – När ni tömt ert gamla hem eller kontor så tar vi över och förbereder för nästa gäst med en professionell flyttstädning.
  – Möbler eller kartonger som ni inte behöver ha mer er? Då kan vi ordna med optimal magasinering.

  Bland våra breda flyttjänster finns hjälp åt alla. Vi vet att ingen flytt någonsin är den andra lik och är därför också flexibla och måna om att alltid utgå ifrån var och ens önskemål och behov för att ordna en bästa lösningen för var och en.

  Kontakta oss så hjälper vi er med er flytt

  Vad skulle ni vilja kunna släppa rörande er flytt? Skriv ner en lista på vad ni drömmer om och hör sedan av er till oss så gör vi det möjligt. Att flytta är inte alls krångligt bara man vet hur man ska göra det.

  Ring, maila eller fyll i era kontaktuppgifter här på sidan så hör vi av oss till er. Tillsammans gör vi flytten till ett bättre minne.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!