Flyttfirma Pris

Vad kostar en flyttfirma?

Har du undrat över kostnaden för att anlita en flyttfirma och hur priset påverkas av olika faktorer? Hos CaMa Service strävar vi efter att göra flytten så enkel som möjligt för våra kunder. Vi förstår att det kan vara utmanande att avgöra om man ska anlita en flyttfirma eller göra flytten själv. För att hjälpa dig att fatta det bästa beslutet för din situation har vi satt samman denna guide för att förklara våra tjänster och kostnader.

Kostnaden för att anlita en flyttfirma kan variera beroende på olika faktorer. Hur långt ska du flytta? Hur stor är bostaden? Hur mycket möbler har du? Hur nära porten kan flyttbilen komma? Har du några särskilt ömtåliga föremål? Dessa är några av de faktorer som kan påverka priset. På CaMa Service anpassar vi alltid priset efter dina specifika flyttbehov.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Varför anlita en flyttfirma?

  Flyttföretag erbjuder bekvämlighet och effektivitet, vilket kan spara tid och fysisk ansträngning. Om du har svårt att bära tunga möbler själv kan du dra nytta av att anlita oss. Vi rekommenderar att boka flytthjälp cirka 30 dagar innan flytt för att säkerställa tillgänglighet och få det bästa priset.

  Det är viktigt att komma ihåg att den billigaste flyttfirman inte alltid är det mest kostnadseffektiva valet i längden. Hos CaMa Service är vi stolta över vår transparens, professionalism och vårt engagemang för kundtillfredsställelse. Vi är ett etablerat och pålitligt företag med många positiva recensioner och referenser.

  Vad kostar en flytt hos oss på CaMa Service?

  Priset för flyttning med oss på CaMa Service ligger för vår flyttfirma Stockholm på 300kr/h per flyttgubbe efter RUT + dagskostnad för flyttbilen, detta beror på vart du flyttar till och från men sker flytten inom Stockholm är bilkostnaden endast 500kr per dag. Du är även välkommen att förhandla med oss kring timpriser vid större eller längre flyttar som kräver lite extra.

  För att ge våra kunder en uppfattning om vad slutpriset kan bli, kan vi erbjuda er en offert baserad på dina specifika behov och omständigheter.

  RUT-Avdraget gör din flytt prisvärd!

  RUT-avdraget för flytthjälp minskar även kostnaden ytterligare för din flytt. Vi på CaMa Service hanterar RUT-avdraget genom att göra ett avdrag för arbetskostnaden direkt på fakturan. Du betalar därmed ett lägre pris och vi begär resten av beloppet från Skatteverket.

  För att få en personlig offert kan du fylla i formuläret högst upp här på sidan eller kontakta oss direkt på telefon eller Email.

  Vårt team står redo att hjälpa dig med din flytt och göra det till en så smidig process som möjligt.

  Kontakta CaMa Service idag för en kostnadsfri offert och låt oss ta hand om din flytt med professionalism och omsorg.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!