Din kompletta flyttfirma på Kungsholmen

Att någon gång behöva planera och genomföra en flytt är för de allra flesta av oss en naturlig del av livet. Man flyttar hemifrån, bildar familj, behöver större eller får jobb på annan ort vilket kanske kräver att man rör på sig. Oavsett varför just ni är i startgroparna mot en ny adress så vill vi på CaMa Service finnas här för er. Vi vet av erfarenhet från 10 år i branschen vad som krävs och erbjuder därför vår hjälp från er flytts allra första dag tills det att ni landat på plats.

Behöver ni packningstips, förflyttningshjälp eller skulle ni vilja slippa flytten helt? Ring oss redan idag så ser vi till så att ni får en lösning som matchar och professionell hjälp som gör skillnad.

Vi utför flyttar i hela länet på Camaservice Flyttfirma Stockholm

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  En flyttfirmas hjälp gör skillnad

  Det är tungt, det tar tid och allt som oftast så är det långt mycket mer att göra än vad man först förväntat sig. Man hade ingen aning om hur stort bohaget faktiskt var, hur svårt det skulle vara att få tag i en större lastbil eller att flyttstädningen skulle ta sån tid. Med en flyttfirmas hjälp så kan ni slippa allt det eller åtminstone bli kvitt de uppgifter som ni framförallt fasar. Alltid kunnigt, tillgängligt och kostnadseffektivt.

  Fördelarna som följer med professionell flytthjälp är många och det för alla inblandade. Ni sparar tid, era kroppar skonas, era föremål fraktas tryggt och era vänner kommer garanterat även de att tacka er.

  Flyttjänster för er på Kungsholmena

  Gör er själva och era nära och kära en tjänst och anlita oss för att ta del av vår flytthjälp. Vi vet av erfarenhet att vi kan ge er det ni behöver för att tryggt och säkert ta er från punkt A fram till punkt B. Vi har tillräckligt med kapacitet, de rätta verktygen, täckande försäkringar och ett arbetsteam med den rätta känslan samt anpassningsbara tjänster alltid till ett bra pris.

  Man behöver inte göra allt ensam. Ring oss så tar vi fram en lösning för din flytt redan idag.

   

  Allmänt om flytt- & städtjänster på Kungsholmen

  Bor man på Kungsholmen så kan man också ta del av alla de fördelar som en storstad kan bjussa på. Här bor man mitt i smeten av pulserande restaurangliv, gator kantade av mysiga kaféer och små butiker, lugna bostadsområden samtidigt som också vattnet och naturen ligger tätt inpå. Nu erbjuder vi er alla dessutom också riktigt prisvärda och effektiva flytt- och städtjänster så att ni i er tur har tid till att ta del av Kungsholmens utbud. Vi har kapacitet och kunskap till att ge er en värdig och säker flytt samt engagemang och sakkunnighet till att axla samtliga städuppdrag och vi vill mer än gärna få finnas här.

  Att flytta kan vara något av det mest krävande man kan ge sig på och att städa är väl med handen på hjärtat långt ifrån det roligaste man kan ägna sig åt. Efter att ha arbetat inom flytt- och städbranschen i så många år så har vi också stor förståelse för alla negativa känslor som en flytt och rengöring föder och det är också därför vi vill finnas här för er.

  Anpassningsbara tjänster, bra priser och stor kunnighet. Oavsett vilka ni är eller hur ert önskade uppdrag ser ut så kommer vi att kunna ge er en lösning som matchar. Nyfikna på att höra mer om vad våra tjänster kan göra för er eller är ni redo att boka in vårt första möte? Fyll i vårt kontaktformulär eller ring direkt. Ni har behoven, vi har lösningen.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!