Din kompletta flyttfirma i Kungsängen

En flytt är ingenting man gör över en dag. Om man en gång har varit med under en flytt, så vet man att det är en ansträngande uppgift som tar både mycket tid och energi.

Det krävs en hel del planering med både logistik och vad som ska packas ned i flyttkartongerna. Det är inte konstigt att stressen tar över och den där flytten som egentligen ska vara roligt, blir till en mardröm istället. Oavsett om ni behöver hjälp med endast delar i en flytt eller om ni önskar en helhetslösning, så finns vi på CaMa Service här för att underlätta samt ge tips & råd inför er stundande flytt. Vi vill att er flytt ska ge er en upplevelse att minnas och ge er chansen att endast fokusera på er nya adress.

Kontakta oss gärna och berätta vad det är ni skulle önska få hjälp med för att göra er flytt smidigare. Om det så endast är flyttkartonger som saknas eller hjälp med transport, så ordnar vi detta. Alla behöver vi en hjälpande hand emellanåt och vi på CaMa Service är bäst på det vi gör.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  För en enklare, effektivare och säkrare flytt

  När man står inför en flytt så blir man alltid lika förvånad över hur mycket det är som ska planeras och ordnas med inför den kommande stunden och även efteråt. Man ska packa ned allt i flyttlådor, bära tunga möbler, transportera hela lasset. Sedan ska man även flyttstäda på den gamla adressen samtidigt som man ska packa upp och montera allting på det nya.

  Det vi som flyttfirma kan erbjuda är många gånger ovärderligt och det finns så många fördelar. Vi har många års erfarenhet inom branschen vilket gör att vi har en god rutin på allt och framförallt arbetar väldigt effektivt. Vi vet också att många gånger har era saker ett större värde än det faktiska värdet, vilket vi förstår och genom att välja oss ger vi dig tryggheten genom en varsam flytt. Vi har det bästa redskapen för att göra er flytt så smidig som möjligt och självklart har vi försäkringar hos Trygg-Hansa samt försäkring inom yrkestransport.

  En billig flyttfirma för er i Kungsängen

  Vi hjälper både dig som privatperson och er som företag, oavsett så är våra tjänster för alla och tar vår uppgift på största allvar. Med oss kan ni alltid känna er trygga att allt blir klart i tid och eftersom vi är flexibla arbetar vi just efter era önskemål. Våra tjänster är både effektiva och prisvärda. Vi vill ge er ett värde och ge er chansen att fokusera på det roliga som kommer med det nya. Låt oss göra det tråkiga och slippa lägga energi på det gamla. Vi bryr oss och vill du ha mer information eller kostnadsförslag på våra tjänster så är du varmt välkommen att höra av dig, så vi kan hjälpa dig vidare.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär