Komplett flyttfirma i Järna

Alla stöter vi på tillfällen i livet som vi helst skulle vilja slippa och att behöva ta tag i en flytt är för många just en sån sak. Med en flyttfirmas hjälp så kommer det dock att bli betydligt mycket lättare. Släpp de bitar ni våndas som mest inför eller överlåt allt rörande flytten åt oss så ska vi se till så att ni kommer vidare på ett både prisvärt och effektivt sätt. Vi vet av erfarenhet vad som krävs för att en flytt ska bli så bra som möjligt och ser till så att ni och ert bohag kommer fram både trygga och säkra.

I mer än tio år har vi hjälp privatpersoner, organisationer och företag genom våra breda flyttjänster och vi finns här till ert förfogande. Gör inte flytten tyngre än vad den behöver vara. Att flytta med oss på CaMa Srvice är både smidigt, effektivt och säkert. Precis så som vi själva hade velat ha det.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Med en professionell flyttfirmas hjälp

  Om man står inför en flytt eller befinner sig mitt i en och känner att det är för mycket att på egen hand mäkta med så kan man alltid ta kontakt med en professionell flyttfirma för deras hjälp. Via punktinsatser eller komplett hjälp kommer man då att få hjälp av personer med erfarenhet och kunnighet inom just flyttbranschen så att allt går både snabbare och säkrare till.

  – Ni slipper alla tunga lyft.
  – Ni får någon rutinerad att be om tips och goda råd för att göra allting enklare.
  – Ni behöver inte på egen ordna med skåpbil eller släpvagn då flyttfirman löser det. Med större fordon behövs dessutom färre flyttvändor.
  – Ni beslutar själva över hur mycket ni vill göra på egen hand.
  – Ni och ert bohag är fullt försäkrade under hela processen.

  Fördelarna med att anlita en komplett flitfirma är många och möjligheten till en perfekt flytt total

  CaMa Service i Järna

  När ni i Järna anlitar oss för er flytthjälp så kommer ni alltid få den hjälp ni söker utav erfaren personal som verkligen bryr sig. Vi är måna om den kundnöjdhet och det goda rykte som vi hittills lyckats uppå och arbetar hårt för att få behålla det. Vi erbjuder allt ni behöver för att ta er från punkt A till punkt B med packhjälp i rätt emballage, bärhjälp och frakt liksom uppmontering och flyttstäd. Vi kan också ge er möjlighet till magasinering i godkända magasin för de saker och möbler som ni inte vill ha med er. Ni bestämmer själva mellan punktinsatser eller kompletta lösningar utifrån behov. Oavsett så förblir vårt engagemang det samma.

  Kontakta oss och låt oss ta hand om er flytt

  Börjar ni ångra ert beslut om att rå om flytten själva så tveka inte utan vänd er då till oss så ska vi hjälpa er. Inga projekt är någonsin för stora och inga kunder heller för små. Vi vet hur jobbigt det är i en flytt och ingen bör behöva gå igenom det ensam.

  Ring, maila eller låt oss kontakta er genöm att fylla i nedanstående formulär med era kontaktuppgifter. Tillsammans skapar vi ett riktigt bra flyttminne.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär