En komplett flyttfirma i Haninge

Står ni i startgroparna till en flytt och på jakt efter en rutinerad, effektiv och noggrann flyttfirma som kan hjälpa er? Då finns vi på CaMa Service här! Med över 10 års erfarenhet i branschen vet vi precis vad som krävs och med råttkapacitet och inställning kan vi också leverera det.

Det är lätt att missbedöma hur mycket planering och tid det faktiskt krävs inför och under en flytt. Här kommer vår hjälp otvivelaktigt att underlätta. Vi arbetar strategiskt och effektivt utan att någonsin spara in på kvaliteten och ser till så att ni får den absolut bästa upplevelsen utan några onödiga avbrott i vardagen.

Släpp stressen och kraven som flytten innebär och låt oss hjälpa er i Haninge! Med ett brett sortiment av prisvärda tjänster och unikt framtagna helhetslösningar kan vi tillsammans forma den mest optimala hjälpen. Lägg ert fokus på vad som komma skall så tar vi som flyttfirma er dit.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Fördelar med kunnig flytthjälp i Haninge

  Man kan spendera veckor åt planering och packning men det tyngsta lasset är ändå det som ska dras då flyttdagen väl kommer. Med en flyttfirmas hjälp kan man slippa alltihop och istället fokusera på det roliga.

  – Man behöver inte hyra släp eller flyttbil.
  – Företag slipper missgynnsamma stopp i produktionen.
  – De kan bidra med kunniga tips och råd.
  – Mindre tid, mindre ansträngning.
  – En flyttfirma är försäkrad och vet hur allt ska hanteras för färre kostsamma olyckor.

  En komplett flyttlösning för er i Haninge

  Ända sedan start har vi på CaMa Service vuxit och utvecklats för att kunna ge alla våra kunder vad de kan tänkas vilja ha och vi är stolta över vad vi är idag. Vi har emballage och packmaterial som tillsammans med våra kunniga råd och tips ser till så att varje liten pinal blir nedpackad optimalt. Med rätt kapacitet och manskap kan vi vidare garantera att själva flytten i sin tur också går säker och effektivt till för att också kunna erbjuda assistans till inflytt och uppmontering. På grund utav efterfrågan kan vi nu även erbjuda samtliga av våra kunder möjligheten till en riktigt bra magasinering för allt det som de inte behöver. I torra och trygga miljöer parkera vi era saker tills dess att ni behöver dem igen.

  Nyfikna på att höra mer om oss eller våra kompetenta flyttjänster? Kontakta oss så ser vi till att reda ut eventuella frågetecken!

  Kontakta oss på CaMa Service

  Med kompletta flyttlösningar har vi allt som krävs för att axla allt ansvar. Ni har behovet, vi har lösningen. Låt oss tillsammans se till så att den här flytten blir något utöver det vanliga. Ring eller skicka in er förfrågan till oss reda idag så tar vi fram en offert på begäran och den absolut mest optimala hjälpen formad åt er.

  Välkomna!

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!