Komplett flyttfirma i Hammarby Sjöstad

Söker ni efter hjälp till er kommande flytt? Då har ni hamnat rätt! Här har ni en komplett flyttfirma i Hammarby Sjöstad som servar både privatpersoner, fastighetsägare och företag med flyttlösningarna de behöver och vi hjälper givetvis mer än gärna även er. Större projekt eller punktinsatser efter behov spelar precis lika liten roll för oss som vem du är som kund. Vi värdesätter samtliga utav våra kunder lika och behandlar alla våra uppdrag med samma profession.

Packhjälp, bärhjälp, transport, flyttstäd eller magasinering. I vårt sortiment finns tjänster som kan uppskattas utav er alla och utifrån var och en av alla era unika behov hittar vi lösningen som bäst matchar. Det var med hopp om att underlätta för samtliga typer av flyttar som vi först startade vårt företag och vi är oerhört tacksamma över vart vi är idag.

Vi utför flyttar i hela länet på Camaservice Flyttfirma Stockholm

Vi vet vad som krävs för en smidig och säker flytt och hoppas nu också på att få kunna ge era alla i Hammarby Sjöstad exakt det. Kontakta oss så berättar vi mer.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Rätt flyttfirma skapar enkelhet

  Alla som någonsin flyttat eller varit med och hjälpt till vid en flytt vet vilken form av ansträngning det kräver. Det ska packas och städas i god tid innan den stundande flyttdagen är där och alla kartonger och möbler ska bäras, transporteras och sättas på plats.

  Med en professionell flyttfirmas hjälp så kommer man runt allt detta och kan fokusera helt och hållet på att komma till rätta i sin nya bostad. Vill man sedan bara slippa undan somliga bitar under flyttprocessen så fungerar även detta. Oavsett vad man önskar och vilken hjälp man ber dem om så kommer man att få riktigt bra hjälp och mängder av fördelar att dra nytta av.

  – Allt kommer att gå enklare och smidigare med en rutinerad hjälp.
  – Ni slipper själva ordna med transporten.
  – När det är ett företag som ska flytta så kommer de med en flyttfirmas hjälp undvika alla större avbrott i verksamheten som skulle kunna bli kostsamma.
  – Allt som transporteras kommer att vara försäkrat under färden ifall det att olyckan skulle vara framme.

  CaMa Service för er i Hammarby Sjöstad

  I över tio års tid nu har vi på CaMa Service levererat flyttjänster till alla de som behövt den och vi har ständigt vuxit tillsammans med vår kundskara. Vi är oerhört tacksamma och stolta över vårt rykte och den kundnöjdhet vi har idag och arbetar hårt på daglig basis för att få bli ert självklara val av flyttfirma.

  Vi kan leverera prisvärt emballage och packmaterial för en säker och smidig packning. Vi arbetar alltid hårt när er flyttdag sedan är där för att ni så snabbt som möjligt ska komma på plats, givetvis utan att tumma på säkerheten och kvalitén. Väl på plats kan vi även hjälpa er komma tillrätta genom uppackning och montering och sådana saker som inte kommer att behövas eller får plats kan vi placera i trygg magasinering. För att sedan sätta pricken öve i:et på vår flytthjälp så axlarvs därtill också ansvaret för er flyttstädning i Hammarby Sjöstad.

  Prisvärt, säkert, smidigt och effektivt. Flytthjälp så som vi själva på CaMa Service hade velat ha det.

  Hur hjälper vi er på bästa sätt?

  Står ni i startgroparna inför en flytt eller är ni mitt uppe i en och känner att ni börjar tappa greppet om den? Hör då av er till oss redan idag så tar vi över ansvaret! Oavsett om ni söker helhetsassistans eller önskar hjälp med utvalda bitar så kommer våra erfarna medarbetare uppnå era förväntningar.

  Ta er inte vatten över huvudet! Ring oss så gör vi det enklare.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!