Er flyttfirma i Enskede

Det är inte allt för sällan som vi på CaMa Service blir kontaktade av personer som på ett eller annat vis missbedömt ansträngningsnivån inför en flytt och nu behöver hjälp för att färdigställa. Hamna inte i den fällan ni också utan be om hjälp istället redan från början! Vi finns här för er i Enskede just för att se till så att också er flytt kommer att bli smidigare och säkrare. Slipp tidsbrist, undvik tunga lyft, låt allt material komma levererat och lägg er värdefulla tid på någonting annat.

Vill också ni bli kvitt bitar kring flytten eller söker ni möjligheten till att slippa den helt? kontakta vår flyttfirma så ser vi till att arbeta fram en prisvärd lösning som passar. Vi har gott om erfarenhet och kapacitet för att kunna leverera allt inom flytt oavsett åt vem vi flyttar. Lämna ansvaret åt oss så tar vi er varsamt från punkt A till punkt B.

Vi utför flyttar i hela länet på Camaservice Flyttfirma Stockholm

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Värdefull flytthjälp

  När ni väljer att ta emot hjälpen som ni kan få via en professionell och komplett flyttfirma så kommer ni att få så mycket mer än bara hjälp med lyften. Firmans kunniga medarbetare vet precis vad varje flyttande behöver utifrån sin flytts karaktär och hur de sedan med rätt lösningar också ska kunna leverera det. Oavsett om man bara vill ha hjälp till specifika bitar eller önskar släppa flytten helt så kommer de kunna bistå med just det.

  Några av alla fördelarna som följer med en flyttfirma:

  – En erfaren flyttfirma kommer alltid att kunna dela med sig av goda, underlättande råd och tips rörande er flytt.
  – Under tiden som flyttfirman sliter så kommer ni att kunna ägna er åt roligare saker eller sådant ni värdesätter mer.
  – Transportmedel är redan fixat av rätt sort och kaliber.
  – Allt kommer att gå både effektivare och smidigare än vid någon privat flytt.
  – För företag innebär det inga risker för kostsamma avbrott i sin produktion och som privatperson slipper man bryta sin vardag.
  – Med en allomfattande flyttfirma som CaMa Service till sin hjälp kommer man också att därigenom ha tillgång till precis allt.

  Smakar det så kostar det, men att ta in en flyttfirma kan vara ditt absolut bästa drag.

  CaMa Service för er i Enskede

  Oavsett om ni söker en komplett flyttlösning eller en hjälpande hand för specifika bitar under processen så kommer vi på CaMa service kunna leverera er det. Vi bistår i dagsläget både företag och privatpersoner med allt för deras flytt och vi arbetar alltid lika hårt för att bibehålla vårt positiva rykte.

  Hjälp med packning och leverans av rätt emballage, flytt och effektiv transport, flyttstädning som underlättar och magasinering för den som behöver det. Som komplett flyttfirma har vi allt det som krävs för att finnas där under hela processen. Alltid flexibla att anpassa oss efter er och era tider liksom fullt försäkrade och kunniga till att försäkra er om högsta trygghet.

  Vill också ni i Enskede flytta effektivt och smidigt på ett säkert sätt? Hör då av er till oss så tar vi fram den bästa lösningen som matchar.

  Vi gör det enkelt

  Att flytta är något av det mest ansträngande och tidskrävande under ens liv men vi på CaMa Service gör det enkelt för er. Hör av er till oss redan idag och låt oss förklara mer kring oss, vårt företag och exakt vad vi kan göra mer precist för er.

  Tillsammans gör vi flytten roligare!

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!