En komplett flyttfirma i Botkyrka

Har man någon gång närvarat vid en flytt så vet man också av erfarenhet hur ansträngande hela situationen kan vara. Som professionell flyttfirma i Bromma vill vi på CaMa Service gärna hjälpa till och säkerställa att flytten blir så effektiv och säker som det går. Vi vet precis vad det är som ni står inför och har både kunskap och rutin från branschen för att kunna assistera och underlätta med tips och goda råd kring allt som rör er flytt. Vi har flyttkartonger och emballage för er packning, kapacitet för att snabbt ta er från punkt A till B och kunnig personal som gärna tar hand om er slutstädning.

Vad skulle ni i Bromma behöva utav en erfaren flyttfirma för att göra er flytt till ett trevligare minne? Ring och dela med er av era behov så att vi i vår tur kan ta fram en lösning som matchar.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  En komplett flyttfirma i Botkyrka

  Har man någon gång närvarat vid en flytt så vet man också av erfarenhet hur ansträngande hela situationen kan vara. Som professionell flyttfirma i Bromma vill vi på CaMa Service gärna hjälpa till  och säkerställa att flytten blir så effektiv och säker som det går. Vi vet precis vad det är som ni står inför och har både kunskap och rutin från branschen för att kunna assistera och underlätta med tips och goda råd kring allt som rör er flytt. Vi har flyttkartonger och emballage för er packning, kapacitet för att snabbt ta er från punkt A till B och kunnig personal som gärna tar hand om er slutstädning.

  Vad skulle ni i Bromma behöva utav en erfaren flyttfirma för att göra er flytt till ett trevligare minne? Ring och dela med er av era behov så att vi i vår tur kan ta fram en lösning som matchar.

  Prisvärd flytthjälp för er i Botkyrka

  CaMa Service skapades i hopp om att leverera alla som ska flytta den bästa formen av service och assistans och vi är oerhört nöjda och tacksamma över vad vi kan leverera idag. Oavsett om ni kontaktar oss i form av privatperson eller företag så skräddarsyr vi flyttlösningar oavkortat utifrån era behov rörande antingen vissa flyttbitar eller hela processen.

  Vi kan förse er med riktigt bra och passande packmaterial för att sedan också hjälpa er packa. Vi fraktar sedan er och ert bohag till er nya adress och lägger vår hand över den slutliga flyttstädningen. Väl på plats kan vi också hjälpa er att komma tillrätta och montera allt som ska monteras på plats. Finns det saker som inte behövs eller möbler och prylar som inte får plats så kan vi numera också erbjuda samtliga utav er i Botkyrka magasinering som passar.

  Tryggt, säkert, effektivt och prisvärt. CaMa Service är flyttfirman för dig som söker det bästa för en redan stressad vardag.

  Hur kan vi hjälpa?

  Hos oss står ni som kund givetvis alltid i fokus och varje liten ansträngning vi gör gör vi för att uppnå just era förväntningar och mål. Nu väntar vi bara på at få veta mer om vad just ni önskar! Tveka inte utan kontakta oss redan idag så ser vi till så att också er flytt blir minnesvärd!

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär