Din kompletta flyttfirma i Bålsta

Har man någon gång deltagit under en flytt, vet man hur ansträngande och krävande det kan vara. Det ligger mycket planering och förberedelser bakom en flytt som tar mycket tid. När man väl ska hugga tag i flyttkartongerna krävs det mer energi än vad man först kanske kunnat räkna ut. Hade det inte varit skönt att avlastas de tyngsta arbetet eller få tips och råd kring flytt som underlättar hela projektet?

Med en yrkesmässig och erfaren flyttfirmas hjälp blir det möjligt. Vi vet av erfarenhet att det som väntar er och har stor förståelse för att både tid och ork inte räcker till. Med vår hjälp och professionella team, ser vi till att er flytt blir både säkrare och smidigare.

Har ni en flytt som väntar eller är mitt upp i en, – och ångrar att ni inte anlitat hjälp? Tveka inte på att ringa oss. Vi finns till för att hjälpa er i stora som små flyttar och erbjuder gärna vår kunskap och erfarenhet som vi fått genom våra 10 år inom branschen. Vi underlättar gärna för er och vill att alla ska vara förväntansfyllda inför sin flytt.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Vår flyttfirma gör er flytt till en trevligare upplevelse

  Det bästa med att anlita en erfaren flyttfirma till er hjälp vid er stundande flytt är många och oavsett vem man är eller vart man ska. Har man ett företag så innebär vår tjänst att man inte riskerar några onödiga avbrott i sin verksamhet eller produktion. Privatpersoner sparar in både på sin egen och sina vänners tid och energi. Om man tar del utav våra skräddarsydda paket som utformas efter ert behov, så kan ni komma undan precis allt ni vill kring en flytt. Vi kan ta hand om städningen ni lämnar bakom er och ni kan bara öppna dörren till er nya lokal/bostad där allt redan är upplockat och färdigställt efter era önskemål. Ni slipper köra flyttbilar och det tunga jobbet att bära. Lämna över de gamla nycklarna till de nya ägarna och gå vidare mot nya äventyr som väntar.

  Fördelarna som ingen vill gå miste om:

  • Tidsbrist råder oftast inför de allra flesta flyttar även om man inte räknar in bitarna kring planering. Med vår flyttfirmas hjälp kan man lägga de värsta bitarna åt sidan och lägga allt fokus på de roliga bitarna.
  • Alla våra medarbetare som kommer har erfarenhet och gedigen kunskap till att hantera hela flytten på ett effektivare samt säkrare sätt än vad man själv hade mäktat med. Med rätt verktyg och kapacitet som säkerhetsställer snabbare och tryggare flyttar.
  • Ditt vardagsliv eller verksamhet behöver inte ta skada eller göra stora uppoffringar.
  • Ni behöver inte själva anordna med flyttbil eller andra transportmedel för alla flyttlådor samt möblemang.

  Efter all erfarenhet vi har samlat på oss under alla våra år vi har varit verksamma runt om i Sverige, nu även i Bålsta, så vågar vi kalla oss själva för experter inom flytt. Som intyg på detta och underlag för vår vågade slutsats, har vi vår kundkrets som ger oss ett kvitto på deras nöjdhet samt vårat goda rykte som vi är otroligt stolta över. Vi hjälper dagligen företag och privatpersoner med flytttjänster av olika slag i Bålsta och har en vana vid bohag och gods av alla dess slag. För att vara lönsamma vet vi vilken hjälp som krävs under en företagsflytt och hur vi bäst står till tjänst även för privatpersoner.

  Billig flyttfirma i Bålsta

  Vill ni vara säkra på att få den bästa servicen och assistans ska ni anlita oss på CaMa Service. Det spelar ingen roll om ni ber om vår hjälp som privatperson eller för ert företags uppdrag så tar vi fram skräddarsydda och anpassade lösningar som kommer uppnå era unika behov och framförallt förväntningar. Vi har all resurs och arbetar flexibelt för att kunna ge alla flyttande i Bålsta vad det behöver utan att någonsin dra ner på kvalitén. Vi förstår att sakers personliga värde kan överstiga dess faktiska summa och arbetar alltid försiktigt och omsorgsfullt för allas trygghet. Med oss är era saker trygga i våra händer men självklart har vi också ansvarsförsäkring tecknad hos Trygg-Hansa samt nödvändigt yrkestrafiktillstånd.

  Vi hjälper er med packning, fraktar hela ert bohag säkert fram till er nya adress och om ni önskar finns vi också där för att packa upp och montera era möblemang om ni önskar. Självklart kan vi leverera packmaterial som ni behöver för säker och smart packning och ta över den omfattande och extremt ansträngande flyttstädningen. Allt för att ni ska kunna lägga all er tid och fokus på det som väntar på ert nya ställe. Något vi är stolta över är att vi numera också kan erbjuda väldigt bra magasineringsmöjligheter till alla som känner ett behov av extra plats för möbler eller flyttkartonger under kortare/längre perioder. Befinner ni er mitt i flytten, eller står inför en renovering eller precis tömt ett dödsbo? Oavsett anledning så kommer era ägodelar precis som alltid vara trygga hos oss i uppvärmda och optimala lokaler.

  Ert trygga alternativ till flyttfirma i Bålsta

  Vi startade med förhoppning om att underlätta och förgylla stunden för flyttande invånare i Bålsta som vi startade vår verksamhet här. Vi vet av vår erfarenhet hur ansträngande en flytt kan vara och det är svaret på varför vi erbjuder alla våra typer av flytttjänster.
  Allt ifrån helhetslösningar till punktinsatser åt samtliga kunder för att underlätta flytten och istället göra det till en trevlig händelse, som det egentligen ska vara.
  Hur vi som professionell flyttfirma med våra tjänster och kunskaper kan bistå med en lyckad flytt, är för att vi utgår efter era behov och är mycket måna om att uppnå era önskemål.
Vare sig det handlar om små hjälpmedel eller stora insatser vill vi att ni alltid ska känna er trygga och nöjda med oss i absolut alla led från start till mål
  slut

  CaMa Service Flytt & Städ – Ett tryggt och säkert alternativ

  En flytt är i stort sett alltid förknippad med oerhört mycket stress samt ansträngande och tidskrävande moment. För många så innebär den förmodligen också en hel del vakna och oroliga nätter eller dagar som kantas av ångest. Genom att anlita oss på CaMa Service och ta del av vår professionalism som erfaren flyttfirma så kommer ni att kunna underlätta hela processen avsevärt.

  Alla förtjänar vi en hjälpande hand

  Sitter du där just nu och planerar inför en kommande flytt? Minns du hur det var förra gången eller känner du dig nervös då det faktiskt är första gången som du ska ta dig och ditt bohag till en ny adress?

  Vad du än känner inför din kommande flytt så är du inte ensam. Alla som någon gång varit med under en flytt känner till hur tråkigt, tungt och krävande det kan vara. Det är många bitar som ska falla på plats innan man är redo och chocken är oftast total inför hur mycket man faktiskt har som måste packas och förpackas inför frakten. Varför inte göra det enklare för dig själv samtidigt som du slipper betunga dina bekanta genom att anlita en professionell flyttfirma? Vi bistår med all den flytthjälp som du behöver och ser till så att bohaget blir packat ordentligt, säkert fraktat dit det ska och hjälper er att montera eller packa upp om ni så önskar. För att ni sedan ska kunna fokusera helt på att komma till rätta så erbjuder vi oss också att axla den slutliga städningen. Våra medarbetare ser till så att samtliga vrår blir grundligt rengjorda utan risk för påbackningar eller betalningskyldighet.

  Alla är värda en hjälpande hand i tuffare stunder och med våra prisvärda tjänster kan alla få den hjälp som just de behöver.

  Fördelar med CaMa Service flytthjälp

  Praktisk packning – Vi har allt material och allt emballage som ni behöver samt gedigna kunskaper kring hur man packar på ett både smart, effektivt och säkert sätt. Vi delar gärna med oss av de råd och tips som vi samlat på oss genom åren som aktiva inom branschen. Skulle ni sedan vilja slippa er packning helt så tar vi över.

  Färre lyft – Det är lätt att man underskattar det fysiska arbetet som en flytt faktiskt innebär. Den innebär generellt sett alltid mängder av tunga lyft under längre perioder, men med vår hjälp kommer ni att kunna skona era kroppar. Vi på CaMa Service är alla vana vid att ta i och har all kunskap som krävs för att flytta och behandla era saker med varsamhet och respekt.

  Smidigare transport – Ett av de större problemen som man står inför vid en flytt är transporten och att hitta ett ledigt fordon att hyra som lämpar sig för den flytt som ska genomföras. Med en flyttfirmas hjälp behöver ni inte oroa er för det alls. Vi har fordon för alla flyttillfällen och bohagsstorlekar så att er flytt ter sig både säker och snabb.

  Samlad kostnadsöversikt – Anlitar ni oss kommer ni också att veta precis vad er flytt kommer att kosta er allt inkluderat. Vi erbjuder alla fria och anpassade offertförslag och ser till så att allt finns med på ett skriftligt avtal.

  Kunskap och erfarenhet – En erfaren flyttfirma har oerhörda kunskaper som är ovärderliga för den som vill flytta effektivt, billigt och smidigt på ett så säkert och praktiskt vis som möjligt.

  Allomfattande koncept – Vill man verkligen dra nytta av sin flyttfirma och slippa allt det som man våndas inför kring sin flytt så bör man välja en med allomfattande flyttjänster från packning till slutstäd. Då har man också möjligheten att fokusera enbart på att vänja sig vid sin nya situation och komma till rätta på sin nya destination.


  Effektiv och smidig flytt med våra flyttjänster

  Efter att ha arbetat som flyttfirma åt behövande företag och privatpersoner i flera års tid törs vi kalla oss själva för experter och lova alla kunder det de behöver. I över tio års tid har vi bistått med våra professionella tjänster för flytt av alla dess slag och är vana vid att hantera alla möjliga typer av bohag. Med försiktighet och omtanke tar vi hand om era saker och vi förstår föremåls affektionsvärde och värdet på minnen som inte kan ersättas. Våra kunders trygghet är viktig för oss och grunden till ett gott samarbete. Vi lovar er alla att ni och era ägodelar är i trygga händer då ni anlitar oss. Skulle sedan olyckan mot förmodan ändå träda fram så har vi tecknad ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa samt givetvis yrkestrafiktillstånd utfärdat från Transportstyrelsen.

  Läs mer här på vår sajt om de tjänster som vi levererar eller kontakta oss redan idag. Försök att hålla er så tydliga som det går kring de önskemål och behov som just ni har så att vi i vår tur kan ta fram en skräddarsydd lösning som vi tror ska passa er. Att flytta behöver inte vara fullt så ansträngande. Gör er själva en tjänst och ta emot vår hjälp. Tillsammans gör vi er flytt till ett trevligare minne.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär