En komplett städfirma i Täby

Springer dagarna iväg och gör det svårt för er att få tiden att gå ihop? Låt inte er städning bli lidande utan anlita oss på CaMa Service. Vi vet hur svårt det kan va att klämma in de olika städmomenten i ett redan pressat schema och erbjuder er alla därför omfattande tjänster som tillåter er att lägga all er städning åt sidan. Vi vet vad fräscha och rena miljöer gör för människans trivsel och produktivitet och är nu redo att också visa er i Täby.

Ring oss och låt oss berätta mer om vad vi kan göra för er. Delge alla era önskemål och behov och låt oss i vår tur ta fram en anpassad lösning som matchar.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  En städfirma för er i Täby

  Det var inte alls länge sedan som man klassade våra tjänster som onödig lyx men idag vet man bättre än så. Vi hjälper dagligen kunder av alla dess slag, både privatpersoner och företag till en renare vardag och ser till så att deras tid går ihop. Vi vet hur man skapar rogivande hem, hur man tar kontorsmiljöerna till en lönsammare nivå och vad som krävs för att göra trapphus och butiker mer välkomnande. Lägg städningen på hyllan en gång för alla och låt oss ge er i Täby mer tid över till annat. Vi tar med oss de verktyg som behövs för att genomföra jobbet och givetvis är alla medel vi använder oss utav godkända samt snälla mot både människa och miljö.

  • Slipp stressen och ångesten över städningen som aldrig blir av.
  • Njut av fördelarna som ordnade och städade miljöer för med sig.
  • Få mer tid över till annat.

  Fördelarna med att anlita en professionell städfirma är många.

  Breda och flexibla tjänster för er

  Vi städar era hem, optimerar era arbetsmiljöer och ser till så att era trapphus och entréer bjuder in och skänker positiva intryck. Med vår butiksstädning kommer era butiksytor alltid att hållas presentabla och fönsterputsningen som vi kan leverera er bringar ljus in i minsta vrå. Om så önskas så kan vi också erbjuda oss att utföra även mindre tilläggstjänster så som exempelvis strykning, tvätt, utgång med era djur samt lättare inköp. Det är era behov som sätter gränser och vi håller oss flexibla och tillgängliga för att kunna ge er det just ni i Täby behöver.

  Idag består vårt kundnät av allt ifrån privatpersoner till företag av varierande storlekar. Vi anpassar våra städlösningar utifrån samtligas behov och arbetar alltid lyhört med kunden i fokus. Oavsett vad ni ber oss om eller vilka ni är så kan ni dock förvänta er kvalitet i samtliga led. Det är när våra kunder är nöjda med oss som också vi kan känna stoltet i det vi gör.

  Hur kan en städfirma hjälpa er?

  Fundera på vad ni skulle kunna behöva för att göra livet enklare och hör sedan av er till oss. Låt oss ge er ett anpassat kostnadsförslag som svar samt en lösning som vi tror kan passa. Hur ofta ni sedan vill ha oss på besök bestämmer ni. För er som söker långsiktiga lösningar så har vi städabonnemang som säkerställer regelbunden städhjälp samma tid och dag framöver utförd utav samma person.

  Allmänt om flytt- & städtjänster i Täby

  Täby är en av de stadsdelarna som växer snabbast utav dem alla. Föga förvånande med tanke på närheten till skärgården och dess natursköna områden. Stadskärnan vidgas snabbt och vi på CaMa Service står här redo med rutin och kunskap bakom oss för att kunna hjälpa till. Med mer än 10 års erfarenhet inom branschen vet vi hur vi ska möta er allas behov. Oavsett vilka ni är eller vad ni söker för hjälp så kan ni alltid räkna med 110% engagemang från våra medarbetare och kvalité som resultat i alla led. Allt för att kunna minska stressen och lätta på trycket som idag ligger på era axlar.

  Det vi gör för er i Täby inkluderar allt inom städ och flytt. Vi erbjuder er alla flexibla och prisvärda lösningar som ger er mer tid över till annat och högre livskvalité. Vad som skiljer oss ifrån mängder av andra verksamma inom vår bransch är inte bara vårt stora intresse utan också möjligheten till att erbjuda er alla större helhetslösningar. Vi kan finnas till hands vid er flytt från första dan och när ni sedan väl är på plats kan vår egna städfirma ta vid. Allt för att ni ska leva en skönare vardag.

  Att anlita oss är aldrig svårt och inte heller onödigt dyrt. Vi arbetar lyhört och effektivt med kunden i fokus och lämnar aldrig något i ett skick annat än som vi själva skulle vilja ha det och känner oss stolta över. Nu är vi nyfikna på att få veta lite mer om er i Täby och hur vi skulle kunna hjälpa också er. Bekanta er mer med våra tjänster eller ring oss direkt så återkommer vi med en lösning utifrån era behov.

  Tillsammans gör vi Täby ännu vackrare.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Kontaktformulär

   Vi kontaktar dig vanligtvis inom 12 timmar och ser fram emot det!