Din kompletta flyttfirma i Bromma

Har man någon gång närvarat vid en flytt så vet man också av erfarenhet hur ansträngande hela situationen kan vara. Som professionell flyttfirma i Bromma vill vi på CaMa Service gärna hjälpa till  och säkerställa att flytten blir så effektiv och säker som det går. Vi vet precis vad det är som ni står inför och har både kunskap och rutin från branschen för att kunna assistera och underlätta med tips och goda råd kring allt som rör er flytt. Vi har flyttkartonger och emballage för er packning, kapacitet för att snabbt ta er från punkt A till B och kunnig personal som gärna tar hand om er slutstädning.

Vad skulle ni i Bromma behöva utav en erfaren flyttfirma för att göra er flytt till ett trevligare minne? Ring och dela med er av era behov så att vi i vår tur kan ta fram en lösning som matchar.

Begär offert

Fyll i formuläret (3 enkla steg) och få en offert inom 24 timmar till din e-postadress.
Du förbinder dig inte till att agera på offerten.

1. Dina behov
2. Dina uppgifter
3. Övrigt/Skicka

  Flyttdatum:
  Boyta:60m2

  10m2500m2

  Från

  Bostadstyp

  Till

  Bostadstyp
  Önskas extratjänster?
  Ladda upp fil
  reco.se
  Under snart 15 år har vi gjort kunder nöjda – vi låter våra kunder tala för vår kvalitet!

  Ansvarsförsäkring via If

  Ansvarsförsäkring via IfAtt flytta är alltid jobbigt
  oavsett om det är privat
  eller med ditt företag.
  Det vi kan garantera dig
  är att det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt.

  Läs mer på IF.se

  RUT-avdrag

  RUT-avdragRUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag ger dig möjligheten till skatte- avdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, flytt och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

  Läs mer om RUT avdrag

  Flexibla flyttjänster för era behov

  Det är mycket som ska planeras och hanteras innan det bär av mot ny adress och när flyttdagen sedan väl är där så har man ändå de största kraftansträngningarna kvar. Med en effektiv flyttfirmas hjälp kommer man att underlätta för sig själv och slippa de tråkigast eller tyngsta lassen. Vi erbjuder alla våra kunder en möjlighet till att slippa all ångest för att istället fokusera framåt på det som komma skall och på att packa upp och komma iordning.

  Med våra flyttjänster kan ni få hjälp från dag ett tills det att ni slutligen är på plats. Vi kan finnas till hands vid er packning, vi fraktar hela ert bohag dit det ska på ett säkert och effektivt vis och om ni vill så kan vi också se till så att allt är monterat när ni väl anländer. Givetvis så förser vi er gärna också med packmaterial av hög kvalitet och rätt form för att ni ska kunna packa på bästa möjliga sätt.

  Med en effektiv flyttfirmas hjälp

  När ni anlitar oss på CaMa Service för er flytt så är ni alltid i trygga händer. Med över tio års erfarenhet inom branschen vet vi vad som krävs av oss och vi har både kunskapen och kapaciteten som behövs för att säkerställa att just er flytt blir säker och smidig.

  Oavsett om ni behöver vår hjälp vid en bohagsflytt eller företagsflytt i Bromma så kommer vi att ta fram en prisvärd och skräddarsydd lösning som uppnår just era behov och förväntningar. Vi förstår att sakers affektionsvärden kan överstiga dess faktiska pris och arbetar alltid varsamt och omsorgsfullt. Vi är också försäkrade om olyckan ändå skulle vara framme och har alla tillstånd som krävs med oss. Er trygghet med oss är betydande för vår verksamhet.

  Hur kan CaMa Service hjälpa er i Bromma?

  Unna er lite lyx i en redan betungande situation och ring oss. Berätta hur er flytt ser ut och hur ni skulle önska att den fortlöpte. Efter att ha låtit er betrakta vårt kostnadsförslag så kan vi tillsammans hitta en lösning som tar er mot ert nya mål. Tryggt, effektivt och smidigt, precis som vi hade velat ha det.

  camaservice
  camaservice

  CaMa Service AB

  Siktgatan 8 (Hitta oss via Google Maps)
  162 50 Vällingby, Stockholm
  08-684 093 43
  info@camaservice.se

  Öppettider:

  Måndag – Fredag

  07:00 – 17:00

  Lördag – Söndag

  08:00 – 17:00

  Kontaktformulär